Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Albert Heijn verkoopt vanaf nu spotgoedkope opblaasbare jaccuzi

jacuzzi

Eindelijk, de ultieme ontspanning is binnen handbereik! Maak kennis met de opblaasbare jaccuzi van Albert Heijn. Ome Albert weet dat een jacuzzi voor veel mensen alleen is weggelegd als ze een goedgevulde portemonnee hebben, dus besloot hij een goedkopere en meer betaalbare variant te verkopen!

Jacuzzi

Bij de aanschaf van de spa ontvang je niet alleen een filterpomp die ook je water kan verwarmen, maar krijg je ook een grondzeil om ervoor te zorgen dat je spa stabiel staat op elke ondergrond. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook een isolerend afdekzeil. Dit betekent dat je spa beschermd is tegen de grillen van Moeder Natuur en altijd klaar is voor gebruik.

Capaciteit

Maar laten we het belangrijkste niet vergeten: de capaciteit van de jacuzzi. Je hebt de keuze tussen een gezellige tweepersoonsspa of een ruimere variant voor vier personen. Waar je ook voor gaat, je zult gegarandeerd volledig kunnen ontspannen in het warme water. De spa is verkrijgbaar in twee stijlvolle uitvoeringen: klassiek zwart of met een verfijnde houtlook. Zo kun je de spa kiezen die het beste past bij jouw persoonlijke stijl en de omgeving waarin je hem plaatst.

Albert Heijn

Wat betreft de afmetingen: de hoogte van de spa bedraagt 64 cm en de diameter van de tweepersoonsspa is ø 165 cm. Als je meer ruimte nodig hebt, raden we je de vierpersoonsspa aan met een diameter van ø 204 cm. Beide varianten zijn uitgerust met meer dan 100 krachtige airjets die zorgen voor een verbluffende bubbelervaring. Je kunt de jaccuzi hier kopen.

Check ook: MET DEZE KEUKENAPPARATUREN VAN LIDL IN PANTERPRINT BRENG JE DE JUNGLE IN HUIS

Bron & beeld: Buitendeals AH

You May Also Like