Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com verkoopt geniale Playmobil-set van het A-team-busje!

a team busje playmobil

Vroeger spendeerde je waarschijnlijk uren aan het kijken van The A-team, de beste serie ooit mét herkenbaar deuntje en busje. Nu een paar decennia later heb je zonder twijfel die nostalgische gevoelens bij deze serie. Nu kun je een gat in de lucht springen, want er is een Playmobil-set op de markt van het A-team-busje. Pure nostalgie!

a team busje playmobil

Playmobile

Playmobil is natuurlijk ook jeugdsentiment, dus beter ga je het niet vinden op het gebied van nostalgie. De Playmobil-set van het A-Team-busje is iets wat je liever gisteren in huis had moeten halen dan vandaag.

Playmobile A-team-busje

De set bestaat uit poppetjes van Hannibal, B.A., Face en Murdock. Ook kan het A-Team-busje natuurlijk niet ontbreken. Toch blijft het hier niet bij. In het busje zijn ook een paar geinige details verwerkt. Het busje bevat een monitor, lasapparaat, bedieningsborden, kast en een geperforeerde wand voor diverse accessoires. Het mag dan wel speelgoed zijn, maar ook deze set is klaar voor elke missie. Je kunt de poppetjes in het busje kwijt en je kunt het dak verwijderen. Check de actuele prijs hier op Bol.com

Check ook: Bol.com verkoopt geniaal klassiek Playmobil Volkswagen T1-busje (sgxl.nl)

Bekijk de video hieronder voor een impressie van het Lego A-team-busje!

Bron: Jfk.men
Beeld: Bol.com

You May Also Like