Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com verkoopt geniale Playmobil-set van het A-team busje!

a team busje playmobil
Beeld: Bol.com

Vroeger spendeerde je waarschijnlijk uren aan het kijken van The A-team, de beste serie ooit mét herkenbaar deuntje en busje. Nu een paar decennia later heb je zonder twijfel die nostalgische gevoelens bij deze serie. Nu kun je een gat in de lucht springen, want er is een Playmobil-set op de markt van het A-team busje. Pure nostalgie!

A-team busje van Playmobil

De Playmobil-set van het A-team busje is meer dan alleen een stuk speelgoed; het is een ode aan een tijdperk waarin televisieseries zoals The A-team de norm bepaalden. Dit busje, minutieus ontworpen, vangt de essentie van het originele A-team voertuig. Met zijn kenmerkende zwarte en rode kleurenschema, is het een blikvanger in elke speelgoedcollectie. Het biedt niet alleen een nostalgische reis voor volwassen fans, maar het stimuleert ook de creativiteit en het verbeeldingsvermogen bij kinderen.

A-team busje van Playmobil

Wat dit A-team busje van Playmobil zo uniek maakt, zijn de interactieve elementen die het bevat. Het busje is niet alleen een statisch model; kinderen kunnen het dak verwijderen, de personages in het voertuig plaatsen, en met de verschillende accessoires spelen. Deze interactieve functies zorgen ervoor dat kinderen zich uren kunnen vermaken, terwijl ze hun eigen A-team avonturen bedenken en naspelen.

Bekijk hier de laatste prijs en beschikbaarheid van het product op Bol.

a-team-busje-playmobil
Beeld: Bol.com

Playmobile A-team-busje

Wat de A-team Playmobil-set uniek maakt, zijn de interactieve elementen die het bevat. Het busje is niet alleen een statisch model; kinderen kunnen het dak verwijderen, de personages in het voertuig plaatsen, en met de verschillende accessoires spelen. Deze interactieve functies zorgen ervoor dat kinderen zich uren kunnen vermaken, terwijl ze hun eigen A-team avonturen bedenken en naspelen.

De Playmobil-set bevat figuren van de leider Hannibal, de altijd stoere B.A. Baracus, de knappe Face en gekke Murdock. Ook kan het A-Team busje natuurlijk niet ontbreken. Toch blijft het hier niet bij. In het busje zijn ook een paar geinige details verwerkt. Het busje bevat een lasapparaat, monitor, kast, bedieningsborden en een wand voor verschillende accessoires. Het mag dan wel speelgoed zijn, maar ook deze set is klaar voor elke missie. Zo kun je de poppetjes in het speelbusje kwijt en kan het dak worden afgehaald. Check de actuele prijs hier op Bol.com

Bekijk de video hieronder voor een impressie van het Lego A-team-busje!

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau, wellicht is dan dit klassieke Playmobil Volkswagen T1-busje of geniale arcade-kast met classic game Street Fighter II iets voor jou!