Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com stunt met ‘goedkoopste Playstation 5 ooit!’

Bol.com stunt met ‘goedkoopste Playstation 5 ooit!’
Beeld: Bol.com

In 2022 was er een schaarste aan de Playstations om verschillende redenen. Gelukkig is dat nu verleden tijd. Playstations kunnen tegen normale prijzen worden gekocht via de officiële website van Sony, maar nu lijkt het erop dat andere winkels eindelijk hun prijzen omlaag krijgen! Webwinkel Bol.com stunt nu zelfs met de ‘goedkoopste Playstation 5 ooit!’

Goedkoopste Playstation 5

Sony werd in 2022 geconfronteerd met drie grote problemen. Ten eerste de wereldwijde gezondheidscrisis. De wereldwijde pandemie veroorzaakte een ander probleem: een wereldwijd tekort aan chips. Veel chipfabrikanten waren niet in staat geweest om zoveel halfgeleider chips te leveren dat de PS5-productie aan de vraag van gamers kon voldoen. Het tweede grootste probleem waarmee Sony te maken heeft gehad was de oorlog in Oekraïne. Volgens Sony’s 2022 business segment briefings kan deze situatie invloed hebben op “logistiek en potentiële voorraden”. En hoewel dit niet zo’n groot probleem is voor Sony als de vorige twee kwesties, beïnvloeden scalpers ook onze kansen om een nieuwe PS5 te krijgen. Sommige ongure mensen kochten te veel consoles om ze tegen een hogere prijs te verkopen. En hoewel er maatregelen tegen zijn, hebben scalpers steeds manieren gevonden om veel PS5-consoles weg te snoepen.

Voor de actuele prijs bekijk de goedkoopste PS5 hier bij Bol.com

goedkoopste playstation 5
Beeld: Bol.com

Kopen!

Gelukkig zijn de problemen nu verholpen en kan iedereen die maar wil, een nieuwe Playstation aanschaffen. Bol.com heeft namelijk besloten om een ​​aantal Playstations weer op voorraad te brengen. Ze bieden het momenteel aan tegen een zeer goede prijs. De korting is een pakketdeal van de PS5-disc versie en de game God of War Ragnarok. Je krijgt ook een Dualsense-controller. Als je geen grote fan bent van het spel, heb je ook de mogelijkheid om het op de markt te verkopen. Die levert daar zo’n 30 euro op, dus dat scheelt weer in de prijs. Haast je als je een Playstation wilt hebben, want Bol.com informeert iedereen die zich heeft aangemeld. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

betaalbare playstation
Beeld: Bol.com
redelijke playstation
Beeld: Bol.com
spotgoedkope playstation
Beeld: Bol.com
voordelige playstation 5
Beeld: Bol.com
redelijke playstation 5 voor 18+
Beeld: Bol.com

Check ook: ‘Mogelijke releasedatum Playstation 6 bekend door uitgelekt document!’ of Portable PS5 wordt een koopje!

Beeld: Bol.com

You May Also Like