Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Boer Harm slaat terug naar haters: ‘Is je kapper kapot?’

boer harm
Beeld: deboerenrapper.nl

Boer Harm heeft vanuit het niets een rammer van een megahit te pakken met ‘Brommer Kieken’. Zoals dat schijnbaar bij bekendheid hoort, betekent dit automatisch dat je ook een hoop haat op social media over je heen gekieperd krijgt, van mensen die anderen niks gunnen. Ook Harm moet er aan geloven, maar die slaat nu terug.

Zure reactie

Hoewel de meesten wel begrijpen dat Boer Harm een act is die je met een flinke knipoog moet nemen, zijn er natuurlijk altijd mensen die ’s ochtends een glaasje azijn bij het ontbijt drinken. Zo schreef een zure Instagrammer, die zichzelf Zuiderdam10 noemt: “Nederland is echt kapot, als dit soort nono’s al een podium krijgen. Tot een moreel dieptepunt afgezakt. Triest. Def Rhymz was wel nog leuk”.

Boer Harm slaat terug

Harm reageerde op een sportieve manier, door de heer Zuiderdam zelfs uit te nodigen voor zijn show, maar laat het niet na om even een sneer uit te delen: “Poahh je mag wel un keer mee naar een un show mien jong. Mag je ook op un podium stoan. p.s. volgens mij is je kapper ook kapot of nie?”.

Boer Harm slaat terug naar haters: 'Is je kapper kapot?'

Check ook: