Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Boek nu je eerste elektrische vlucht voor dit absurd bedrag

Boek nu je eerste elektrische vlucht voor dit absurd bedrag
Beeld: Wikipedia

Wil je onderdeel zijn van een baanbrekende gebeurtenis in de luchtvaart zonder diep in de buidel te tasten? Maastricht-Aachen Airport biedt nu de kans om voor slechts €120 mee te vliegen met de eerste internationale elektrische vlucht. Stap aan boord van de innovatieve Pipistrel Velis Electro en beleef hoe toekomstig vliegen zowel betaalbaar als duurzaam kan zijn.

Eerste Internationale Elektrische Vlucht

De luchtvaart staat op de drempel van een revolutionaire verandering. Waar vliegen voorheen een privilege was voor de rijken, maakt de opkomst van elektrische vliegtuigen dit nu toegankelijk voor een breder publiek. Maastricht-Aachen Airport heeft de eer om als eerste Europese luchthaven een internationale vlucht met een elektrisch vliegtuig aan te bieden. Afhankelijk van het moment van boeken, varieert de prijs van deze vlucht naar Luik tussen de €120 en €160.

Boek nu je eerste elektrische vlucht
Beeld: Wikipedia

Innovatie in de Luchtvaart

De Pipistrel Velis Electro, hoewel compact en slechts plaats biedend aan één piloot en één passagier, symboliseert een belangrijke vooruitgang in het verduurzamen van de luchtvaart. Dit toestel, een sterk contrast met de traditionele brandstofintensieve jets, springt eruit door zijn minimale milieubelasting. 

Van Historische Waarde naar Praktisch Nut

Een ticket voor deze vlucht kost slechts een fractie van wat men normaal zou betalen voor een reis met historische waarde, zoals een ruimtevlucht of een duik naar de Titanic, en biedt meer dan alleen een voordelig alternatief. Het biedt de kans om bij te dragen aan een groenere planeet. De vlucht van Maastricht naar Luik duurt slechts 30 minuten, waardoor je snel en efficiënt op je bestemming aankomt.

eerste elektrische vlucht
Beeld: Wikipedia

De Pipistrel Velis Electro van Dichtbij Bekeken

De Pipistrel Velis Electro is meer dan een vliegtuig; het is een voorloper op het gebied van elektrische vliegtechnologie. Dit toestel, dat bijna onhoorbaar door de lucht gaat, zorgt voor een unieke ervaring. Het compacte design en de efficiënte energiebenutting laten zien wat mogelijk is wanneer industrieën inzetten op duurzaamheid.

Een Vlucht Reserveren: Een Klassieker in de Maak

Het reserveren van een plekje aan boord van de Velis Electro is gemakkelijk en voor iedereen toegankelijk. Deze unieke kans om onderdeel te zijn van de luchtvaartgeschiedenis is beperkt beschikbaar van juli tot augustus 2024. Meer dan alleen een vliegticket, het is een investering in de toekomst en een verhaal dat je later aan je kleinkinderen kunt vertellen.

Vlieg Mee Naar een Duurzame Toekomst

De introductie van elektrische vliegtuigen in de commerciële luchtvaart is een spannende vooruitgang. Maastricht-Aachen Airport zet met deze betaalbare en milieuvriendelijke vlucht een standaard die hopelijk door vele andere luchthavens zal worden gevolgd. Neem deel aan deze historische vlucht en draag bij aan een duurzamere wereld. Wie had gedacht dat vooruitgang zo toegankelijk en betaalbaar kon zijn?

Check ook:

Deze elektrische Audi Q8 is nu voor een prikkie te koop op Bol.com!

You May Also Like