Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bizarre ontdekking op Google Maps foto’s vanaf Bermuda-eiland

ufo bermuda

Met je eigen ogen waarnemen is niet mogelijk, maar dankzij Google Maps kunnen we een opvallend vliegend object in de luchtruimte nabij de Bermuda-eilanden observeren. De vraag die direct bij ons opkomt: betreft dit wellicht een UFO? Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de gelijkenis opvallend is. Maar is het niet eens tijd voor buitenaardse wezens om een alledaagse koffiebar binnen te stappen in plaats van ons telkens te laten speculeren over hun mysterieuze aanwezigheid, waardoor de mensheid in een staat van opwinding en verbijstering verkeert?

Onderzoeken maar

Daarnaast roept dit geval nog een interessante vraag op: hoe is deze ontdekking eigenlijk gedaan op Google Maps? Het lijkt wel een verhaal op zich. Als je op zoek bent naar een extra dosis spanning, nodigen we je van harte uit om zelf de mysterieuze verschijning te onderzoeken op Google Maps. Helaas moeten we het voorlopig doen met de beschikbare beelden, en wie weet is het object inmiddels al verdwenen, mogelijk in de beruchte Bermuda-driehoek. Het zou typisch zijn als deze UFO echt blijkt te zijn en zich alweer aan onze waarneming heeft onttrokken.

@alienrhere Google map Bermudas and seek the uap, let me know if you also found it #uap #ufo #bermuda ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

Check ook: Wereldwijd UFO-alarm gaande! Ook boven Nederland

Bron: dailybuzz.nl

Beeld: TikTok

You May Also Like