Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bizar: Vreemde man kruipt bij studente in bed, politie moet er aan te pas komen!

schrikken

Politie Leiden Noord maakte vanochtend op hun Facebook pagina melding van een bizar voorval dat vannacht heeft plaats gevonden in de studentenstad Leiden. Een studente is vannacht lastig gevallen door een wildvreemde man die bij haar in bed dook.

De studente lag rustig te slapen toen ze opeens haar kamerdeur open hoorde gaan. Toen ze zich vervolgens omdraaide kreeg ze de schrik van haar leven; er stond opeens een wild vreemde man naast haar bed. De man had alleen een onderbroek aan, brabbelde wat in een vreemde taal en was onderweg om bij haar in bed te duiken.

Ze sprong snel uit bed, terwijl de vreemdeling rustig ging liggen, Hij trok de dekens over zich heen en viel meteen in slaap. Samen met een aantal studiegenoten hebben ze de man wakker proberen te maken, maar het prikken, duwen en zelfs een beker water in zijn gezicht kregen hem niet wakker. Hij bleef gewoon rustig door slapen.

Ook toen de politie aankwam lag de man nog te slapen. Nadat de politie wat pijnprikkels heeft toegepast is de man uiteindelijk toch wakker geworden. Er bleek alleen totaal niet met hem te communiceren en de kleding van de man was nergens te vinden. Ze hebben hem vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau, waar hij in de cel lekker de dekens over zich heen trok en binnen 10 seconden weer in slaap viel…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like