Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bibi Breijman is terug met videoclip in evakostuum

Beeld: Instagram

Bibi Breijman, een Nederlandse veelzijdige ster. Ze is een mediapersoonlijkheid, zangeres, vlogger en influencer, geboren op 6 juli 1991 in Utrecht. Je kent haar misschien van ‘Oh Oh Cherso’ in 2010, maar Bibi is veel meer dan dat. Ze deelt haar leven op social media, inclusief beautygeheimen, en heeft ook een geweldig zangtalent. Volgende week vrijdag wacht een verrassing: Bibi schittert in haar geboortekostuum in de videoclip ‘Toverdrank’. Verwacht het onverwachte!

Een Sneak Peek in Bibi’s Nieuwe Videoclip

De officiële release van Bibi Breijman’s nieuwe videoclip staat gepland voor volgende week. Maar vandaag trakteerde de zangeres ons alvast op een prikkelende teaser van deze aankomende video. Dit liefdesliedje vond zijn oorsprong vorig jaar, toen Bibi voor het eerst onder de douche stond met haar pasgeboren baby’tje. Bij de teaser onthulde ze dat dit nummer een speciale betekenis voor haar heeft. Ze deelde: “Maak me maar zwart in het donker, ik blijf hier staan in het licht.” Ze voelde de drang om liefde te delen, omdat ze zich realiseerde dat iedereen die ooit over haar had geoordeeld, ooit zelf hulpeloos en klein was.

Liefde als Tegengif tegen Haat

Bibi benadrukte dat haar muziek en schrijfproces haar persoonlijke redding zijn geweest. Deze creatieve uitlaatklep heeft geleid tot een nieuw album en boek dat later dit jaar zal verschijnen. Ze straalt van blijdschap en lijkt met dit nummer een boodschap te willen overbrengen. Ze wil afrekenen met mensen die meningen hadden over haar en het ‘juice’ dat vorig jaar over haar en Waylon naar buiten kwam. Bibi brengt liefde naar voren als het krachtigste tegengif tegen alle haat. In plaats van zelf de negativiteit te omarmen, verkiest ze de liefde te omarmen, en dat is een boodschap die resoneert.

Check ook: STOMDRONKEN’ LIL KLEINE IS TEKST KWIJT TIJDENS OPTREDEN: ‘HEMENENEEEMEME’

Bron: Dailybuzz

Beeld: Instagram

You May Also Like