Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Stomdronken’ Lil Kleine is tekst kwijt tijdens optreden: ‘Hemeneneeememe’

lil kleine stomdronken

Rapper Lil’ Kleine werd in 2015 in één klap bekend met het nummer ‘Drank & Drugs’, dat hij samen met Ronnie Flex uitbracht. Sindsdien worstelt de Amsterdammer zelf ook flink met de verleidingen van drugs en alcohol. Nadat de beelden verschenen waarop Kleine zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes mishandelde en uitlekten, kickte hij echter af in een kliniek in Thailand, maar inmiddels lijkt hij weer te zijn teruggevallen in oude gewoontes. Zo erg, dat hij onlangs tijdens een optreden compleet zijn eigen teksten vergat.

Hemeneneeememe

Er zijn beelden op Dumpert verschenen van een optreden van Lil’ Kleine, waarbij de rapper plotseling zijn eigen nummer vergeet en niet meer uit zijn woorden komt. Volgens Dumpert heeft hij te diep in het glaasje gekeken. In het filmpje is te zien hoe Lil’ Kleine op het podium staat en één van zijn nummers zingt. waarbij hij middenin het nummer ineens stilvalt en er vervolgens alleen nog maar geluiden uitkomen die klinken als: ‘hemeneneeememe mnehemmenemenneme’.

‘Wat een leeghoofd’

Kijkers kunnen maar nauwelijks geloven waar ze naar zitten te kijken, zo blijkt uit de reacties op de beelden. Zo schrijft iemand: “Zijn geld is bijna op, wordt hij eindelijk geboekt, doet hij dit. Wat een leeghoofd,” en een ander. “Al was het de laatste plek op aarde waar ik bier zou kunnen krijgen, ik ging niet vrijwillig bij een ‘optreden’ van pauperkabouter staan.”

667.000 euro verloren

Hoewel Lil’ Kleine weer op het podium staat, hebben de beschuldigingen van zijn ex Jaimie Vaes wel degelijk grote gevolgen gehad. De rechtszaken volgden elkaar in hoog tempo op en allerlei partijen keerden de rapper de rug toe. Zijn platenmaatschappij verbrak het contract en optredens werden massaal afgezegd. Dit heeft Lil’ Kleine veel geld gekost. Sterker nog, volgens weekblad Party is zijn eigen vermogen ingestort. Een aantal jaren geleden bedroeg het eigen vermogen van zijn bedrijf Kleine Moeite B.V. rond de 70.000 euro, maar volgens de laatste cijfers is er nog maar slechts 31.970 euro over. De rapper is dus in korte tijd ruim 667.000 euro verloren.

Check de beelden van de ‘stomdronken’ Lil Kleine die zijn eigen teksten vergeet hier:

Bronnen: Skoften, Ditjesendatjes

Beeld: Instagram Lil Kleine

You May Also Like