Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bezorger wordt hit op internet met hilarische ‘naam-prank’ challenge

Bezorger wordt hit op internet met hilarische 'naam-prank' challenge
Beeld: TikTok fvdd

Heb je ooit een bezorger aan de deur gehad die zich voorstelde als ‘Encyclopedie’? Nee? Nou, stel je voor dat je pakket wordt bezorgd door iemand die zichzelf elke keer een gekkere naam geeft. Een bezorger ging de ‘naam-prank’ challenge aan om te bewijzen dat de meeste mensen echt niet luisteren naar wat een bezorger zegt; ze willen gewoon hun pakketje. Van ‘Indikuhh’ tot ‘Droge Noot’, deze bezorger heeft het allemaal geprobeerd en het internet kan er geen genoeg van krijgen!

‘Naam-Prank’ Challenge

De ‘Naam-Prank’ Challenge is simpel: onze creatieve bezorger introduceert zichzelf aan nietsvermoedende klanten met hilarische en bizarre namen. Het maakt niet uit of hij zichzelf ‘Flinglielong’ noemt, de reacties zijn steeds hetzelfde: een snelle knik en de deur die openzwaait voor het pakket. Het blijkt dat velen niet echt luisteren naar wat de bezorger zegt en veel mensen gaven dat gerust toe. “Bij mij gaat de deur altijd open zonder überhaupt iets te zeggen,” zegt iemand. Anderen vinden de prank hilarisch: “Ik lach hier veel te hard om,” zegt een ander. De video van de bezorger is viral gegaan, met duizenden likes en shares. “Deze ga ik zeker ook proberen vandaag,” zegt een enthousiaste fan.

Bezorger wordt hit op internet met hilarische 'naam-prank' challenge
Beeld: TikTok fvdd

Wat zegt dit over ons?

Deze prank werpt een licht op onze dagelijkse interacties. Zijn we echt zo gefocust op onze routines dat we de humor van het moment missen? Deze bezorger bewijst van wel, en misschien is dat ook wel een beetje de charme van dit alles. Het is duidelijk dat deze bezorger niet alleen pakketten levert, maar ook een flinke dosis humor. Van ‘Encyclopedie’ tot ‘Droge Noot’, de namen zijn net zo divers als de reacties. Maar één ding blijft hetzelfde: zodra de deurbel gaat, is het lachen geblazen.

Dus, de volgende keer dat er aangebeld wordt, misschien toch maar even luisteren naar wat er gezegd wordt—of je krijgt de groeten van ‘Mister Flinglielong’! Haha.

@feitjedagelijks

Het maakt als bezorger echt niet uit wat je zegt… #bezorgen #prank #challenge

♬ origineel geluid – fvdd

Hier beste momenten van pakketbezorgers:

Check ook: