Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bezeten pop op eBay geflikkerd

bambola-167x300

Het gebeurt dus niet alleen in films.. Een angstige moeder schrijft in haar advertentie op eBay: “Ik moet NU van deze pop af!”. Ze heeft blijkbaar een knuffelding in huis, dat haar en d’r kinders aanvalt. Door dit plastic poppetje met konijnenoren op internet te gooien, hoopt ze er vanaf te komen..

Niet dat mensen een bezeten pop willen kopen, maar goed. We laten de vrouw maar in zichzelf geloven. Volgens haar begon de pop rare geluiden te maken. Ze stond helemaal te trillen als ze het ding in haar handen had en de blauwe plekken die ze ‘snachts opliep kwamen ook door het plastic ding. In haar slaap zou de plastic pop haar aangevallen hebben.

Ze is niet alleen bang voor zichzelf, maar ook voor haar kinderen. Zij worden namelijk ook ‘aangevallen’. Haar ene kind zag midden in de nacht een kind met een heel wit gezicht in zijn kamertje staan en haar jongste kind had inene allemaal schrammen in zijn gezicht. WTF?!

Het is niet wat jullie denken. Mensen zijn namelijk écht geïnteresseerd in deze waarschijnlijk bezeten pop. De koper heeft er wel 130 euro aan uitgegeven. Best jammer want wij hadden er wel mee willen spelen! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like