Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Betalende volgers Yvonne Coldeweijer zeggen abonnement op’: ‘Waar is de juice?!’

Kledingwinkel Yvonne Coldeweijer blijkt financiële strop
Beeld: YouTube Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer kondigde onlangs aan te stoppen met delen van gratis ‘juice’ op haar Instagramkanaal, en in plaats daarvan haar roddels te gaan delen achter een betaalmuur. Deze beslissing zou wel eens een stuk minder goed kunnen gaan uitpakken dan ze gehoopt had. Veel betalende abonnees zijn namelijk boos over de juice van Yvonne, of eigenlijk het gebrek daaraan, zo schrijft de website PrimeNieuws. Nadat Yvonne eerder al vele duizenden Insta-volgers kwijtraakte, zeggen nu ook veel betalende leden hun abonnement op.

‘Leipere juice dan ooit’

Yvonne Coldweijer werkte zich binnen een paar jaar op tot dé juicekoningin van Nederland, door op haar Instagrampagina LifeOfYvonne ‘juice’, oftwel sappige roddels, over Bekend Nederland te delen. Dit bracht blijkbaar niet genoeg geld in het laatje, dus besloot ze in april van dit jaar een ‘exclusieve-memberclub’ te lanceren, voor haar volgers die bereid waren 8,95 euro per maand af te tikken voor haar sappige verhalen. “De juice wordt leiper dan ooit. Scoops staan voor je klaar,” aldus Yvonne, waarbij ze volgers opriep snel lid te worden, omdat ze de groep ‘klein en exclusief’ wilde houden.

Yvonne Coldeweijer raakt nog meer volgers kwijt
Beeld: Youtube Yvonne Coldeweijer

Mensen zeggen abonnement op

In eerste instantie leek Yvonne’s move een succes te zijn, want maar liefst 4.700 volgers meldden zich aan. Een simpele rekensom laat zien dat dit Yvonne maandelijks al snel meer dan 40.000 euro opleverde. Veel betalende volgers zouden nu echter ’teleurgesteld en boos’ zijn en al meer dan 200 mensen zouden hun abonnement alweer hebben opgezegd. De reden is de teleurstellende kwantiteit en kwaliteit van de juice in de groep en abonnees voelen zich opgel|cht, zo beweert PrimeNieuws.

‘Wtf?!!’

Veel abonnees laten hun onvrede dan ook blijken. Zo schrijft iemand: “Heb ik iets gemist? Ik krijg geen juice! Toch aardig wat geld betaald,” terwijl een ander voortaan wel weer een weekblad als Party of Story zegt te gaan kopen. Bovendien valt veel mensen op dat Yvonne wél ineens erg actief is met het delen van prviézaken op haar Instagramkanaal LifeOfYvonne: “Op haar eigen account gaat ze vrolijk verder met posten. Alweer een nieuw bericht? What the f***?”, waarbij een ander aanvult: “Precies, leuk zwembad van ons geld. Voel me beetje opgel|cht. Zie bijna geen juice.” Ook van de beloofde 5-daagse reis naar Ibiza, die Yvonne Coldeweijer in mei zou verloten onder haar volgers, zou nog altijd geen winnaar bekend zijn gemaakt.

Instagram-volgers lopen massaal weg bij Yvonne Coldeweijer
Beeld: YouTube Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer reageert

Yvonne Coldeweijer zelf heeft inmiddels gereageert naar aanleiding van de klachten: “Ik heb altijd juice gepost over de meest bekende Nederlanders, maar je weet dat dat er niet zoveel zijn. En helaas is er over hen gewoon geen juice op dit momentHet is komkommertijd. Als er zich wel recente juice over een echte BN’er voordoet, post ik die natuurlijk meteen. Vind je dit niet genoeg en wil je geen lid meer zijn? Meld je dan af“.

Check ook:

You May Also Like