Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Betaalbare twee-onder-een-kapper op Funda blijkt heuse zwemschool in huis te hebben!

Heb je ooit gedroomd van een huis dat meer te bieden heeft dan de standaard woonvoorzieningen? Wel, droom niet verder, want jouw fantasie kan werkelijkheid worden. Op Funda, dé plek voor huizenzoekers, schittert momenteel een opmerkelijke kans die je niet kunt laten schieten. We hebben het over een huis dat niet alleen vier muren en een dak biedt, maar ook een eigen zwemschool. Ja, je leest het goed – een zwemschool in je eigen huis. Dit is zonder twijfel een van de meest unieke eigenschappen die je kunt vinden in de wereld van onroerend goed.

Locatie en indeling

Dit buitengewone huis met zijn eigen zwemschool bevindt zich in Haren-Zuidoost, een charmant plaatsje in de buurt van Haren, Groningen. Het betreft een statige twee-onder-één-kapwoning met maar liefst vier ruime slaapkamers, een verfijnde badkamer, een apart toilet en om het allemaal af te maken, een prachtig binnenzwembad met sauna, stoomcabine en een ontspannende massageruimte. Deze verbazingwekkende lijst van voorzieningen wordt gepresenteerd voor een prijs die je vast zal verrassen. De woning stamt uit 1953, maar dat doet niets af aan zijn moderne en luxueuze uitstraling.

zwemschool

Zwemschool

Laten we meteen ter zake komen: de zwemschool heeft zijn gloriedagen achter zich gelaten en geniet nu van een welverdiend pensioen. De nieuwe eigenaar zal echter, volgens de geldende gemeentelijke regelgeving, de zwemschool niet kunnen voortzetten. Dat betekent dat er geen nieuwe zwemdiploma’s worden uitgereikt onder dit dak. Maar maak je geen zorgen, het verwarmde binnenzwembad met sauna staat wel ter beschikking voor jouw persoonlijk genot. Stel je voor hoe populair je zult zijn in de buurt als de persoon met het binnenzwembad! Als je kinderen hebt, kun je ze hier zelfs zwemles geven. De zwemschool heeft zijn eigen ingang aan de rechterkant van het huis, waardoor de privacy van de bewoners gewaarborgd blijft.

Prijs

En wat betreft de kosten, je zou kunnen denken dat een dergelijk uniek huis met zijn eigen zwemschool onbetaalbaar is. Maar dat is niet het geval. Dit juweeltje van een woning wordt aangeboden voor een zeer redelijke prijs van slechts 399.000 euro. Bovendien beschikt het huis over meerdere zonnepanelen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. In totaal krijg je 289 vierkante meter aan woonruimte en een ruim perceel van 433 vierkante meter om te genieten van de buitenlucht.

zwemschool

Pak je kans

Als je interesse hebt in dit opmerkelijke huis met zwemschool, nodigen we je van harte uit om de volledige advertentie te bekijken op de Funda-website. Waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om een woning te bemachtigen die veel meer biedt dan alleen een plek om te wonen; het biedt een unieke levensstijl en een ervaring die je nergens anders zult vinden. Grijp deze kans en maak van dit bijzondere huis je eigen unieke oase van ontspanning en plezier.

zwemschool
zwemschool

Check ook: Opknapper met enorme lap grond is op Funda te koop voor een prikkie

Bron: jfk.men

Beeld: Funda

You May Also Like