Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Belg laat Minecraft logo op zijn voorhoofd tatoeëren

Die hard fan laat Minecraft logo op zijn voorhoofd tatoeëren
Beeld: Instagram joeyboontattooartist

We lazen eerder het verhaal van Ana Stanskovsky die de naam van haar vriend op haar voorhoofd liet tatoeëren. En zoals het vaak gaat in de wondere wereld van viral gaan, is Ana’s gewaagde stap niet onopgemerkt gebleven. Het heeft blijkbaar een inspiratiebron gevormd voor anderen die op zoek zijn naar hun vijftien minuten faam. Zoals deze die hard Minecraft fan die het logo van het spel op zijn voorhoofd heeft laten tatoeëren.

Minecraft logo op voorhoofd tatoeëren

Stap in de wereld van Pim Vermeesch, een inwoner van het pittoreske Maasmechelen in België, een steenworp verwijderd van het Nederlandse Geleen. Pim, een onvervalste, hardcore Minecraft-fanaat, heeft besloten om ook hetzelfde als Ana Stanskovsky te doen, maar dan met een twist. In plaats van de naam van een geliefde, heeft hij ervoor gekozen om het logo van zijn favoriete spel – Minecraft – op zijn huid te laten vereeuwigen. Je zou kunnen zeggen dat Pim’s toewijding aan Minecraft net zo stevig is als de pixels van het spel zelf.

Uniek

Deze artistieke en ietwat excentrieke daad van Pim zet ons aan het denken. Is het een vorm van ultieme fandom of gewoon een zoektocht naar aandacht? Wat het ook mag zijn, het is onmiskenbaar uniek. Zijn keuze voor het Minecraft-logo in plaats van een naam wijst op een diepe, bijna spirituele verbinding met het spel. Het is alsof hij door het inkt op zijn huid te laten zetten, een eeuwigdurende link creëert tussen hemzelf en de blokkige wereld van Minecraft.

Pronken maar

Dus daar sta je dan, met het Minecraft-logo, pronken op je lichaam, klaar om de wereld te laten zien dat je toewijding geen grenzen kent. Het is een daad die zowel bewondering als verbijstering oproept. Voor sommigen is het een symbool van toewijding, voor anderen een bizar spektakel. Maar één ding is zeker: Pim en Ana hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten in de annalen van ongebruikelijke tatoeages. Het doet ons afvragen, wat zou de volgende trend zijn? Een tatoeage van een QR-code die leidt naar je LinkedIn-profiel? De mogelijkheden zijn eindeloos in deze wereld van creatieve zelfexpressie!

Check ook: Dame laat na relatie van 17 dagen naam van vriend op voorhoofd tatoeëren

Bron: dailybuzz.nl

You May Also Like