Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bejaard stel wordt aangesproken op hun eetgedrag

schermafbeelding_2015-03-16_om_10

Een ouder stel van in de 80 gaat eten bij de McDonalds. Daar bestellen ze 1 hamburger, een portie friet en een cola. Deze maaltijd wordt vervolgens zorgvuldig verdeeld. De ene helft van de hamburger voor de man, andere helft voor de vrouw. Tien frietjes voor de vrouw, tien voor de man. Zelfs de frisdrank werd gedeeld.

Terwijl de man rustig van zijn hamburger geniet, beginnen mensen te fluisteren over het aparte eetgedrag van het oudere stel. Een jongen zegt tegen zijn vriend, “dat arme stel kan zich maar een maaltijd veroorloven”.

De jongen besluit naar de tafel te lopen, waar de man nog aan het genieten is van zijn halve hamburger. Hij vraagt of ze misschien nog een maaltijd willen. De bejaarde man bedankt hem vriendelijk. De bejaarde man vertelt de jongen dat het stel gewend is om alles met elkaar te delen

De vrouw heeft nog geen enkele hap gegeten. Ze neemt af en toe een slokje van haar drinken, maar eten doet ze niet. De vrouw kijkt rustig hoe haar man aan het eten is. Ook andere mensen in het restaurant valt dit op, en weer besluit de jongen naar de tafel te gaan om een maaltijd aan te bieden. Deze keer geeft de bejaarde vrouw antwoord, zij zegt dat ze gewend zijn om alles met elkaar te delen.

Als de bejaarde man klaar is met eten en netjes zijn mond afveegt met een servet, besluit de jongen nogmaals naar de tafel te gaan. Hij vraagt aan de bejaarde vrouw waar ze op wacht. De bejaarde vrouw antwoordt: “HET GEBIT.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like