Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit gigantische bedrag verdient Max Verstappen per MINUUT bij Red Bull

Dit absurd hoog bedrag geeft Max verstappen uit aan wijn op wintersport
Beeld: Instagram Max Verstappen

Het seizoen bevindt zich nu halverwege en het lijkt er sterk op dat Max Verstappen met een vrijwel onaantastbare positie zijn weg naar het wereldkampioenschap Formule 1 aan het banen is. In dit schaakspel van snelheid en techniek heeft Red Bull Racing een troefkaart van onschatbare waarde in handen, en het team lijkt zich volledig bewust te zijn van de waarde ervan. Dit besef wordt versterkt door het langdurige contract en de bijbehorende verloning die aan Max Verstappen zijn toegekend.

Tot 2028 voor Red Bull Racing

Nieuws heeft zich verspreid als een lopend vuurtje dat de Nederlandse Formule 1-coureur zich tot minstens 2028 aan het Red Bull Racing-team zal binden. Wat deze aankondiging nog opmerkelijker maakt, is de vastberadenheid waarmee Max Verstappen zichzelf heeft gepositioneerd. Volgens zijn eigen woorden zal hij gedurende zijn volledige carrière in de Formule 1 exclusief voor één enkel team rijden, namelijk Red Bull Racing. Dit inzicht, aangevuld met de consistente betrouwbare berichtgeving van De Telegraaf, die een geschiedenis heeft van degelijke Formule 1-informatie, werpt licht op de stabiliteit en langetermijnvisie die de basis vormen van deze bijzondere samenwerking.

Max Verstappen per minuut
Beeld: Instagram Max Verstappen

De inkomen van Max Verstappen

De financiële cijfers achter deze overeenkomst zijn evenzeer verbluffend. Max Verstappen wordt gepast beloond voor zijn buitengewone vaardigheden en prestaties op het circuit. Naar verluidt verdient hij inclusief bonussen ergens tussen de imposante bedragen van 40 en 50 miljoen euro per jaar. Wanneer we deze bedragen opsplitsen om een beter begrip te krijgen van de omvang van zijn beloning, komt zijn jaarloon neer op ongeveer 45 miljoen euro. Dit astronomische bedrag vertaalt zich naar een maandelijks salaris van 3,75 miljoen euro, een wekelijkse inkomen van 865.000 euro en een dagelijkse vergoeding van ruim 123.000 euro. Elk uur dat Max Verstappen aan zijn racevaardigheden besteedt, wordt gewaardeerd op 5.151 euro, een bedrag dat ver boven het gemiddelde uurtarief ligt.

Max Verstappen verdient per minuut een fortuin
Beeld: YouTube

Per minuut en seconde

Wanneer we echter nog dieper in deze indrukwekkende cijfers duiken, wordt de ongelooflijke aard van zijn beloning nog duidelijker. Per minuut verdient Max Verstappen een verbazingwekkend bedrag van 85,85 euro. Deze microscopisch kleine eenheid van tijd vertegenwoordigt een financiële beloning waar velen alleen maar van kunnen dromen. En als we de beloning verder afbreken naar het allerkleinste tijdsinterval dat we kunnen voorstellen, blijkt dat Max Verstappen elke seconde van zijn aanwezigheid bij Red Bull Racing wordt beloond met 1,43 euro. Met andere woorden, Max kan op een terras iedere 2 seconden een nieuw biertje bestellen!

Check ook: Liefje van Max Verstappen Kelly Piquet doet pikante shoot voor het goede doel

Bron: clint.be

Beeld: Instagram

You May Also Like