Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Liefje van Max Verstappen Kelly Piquet doet pikante shoot voor het goede doel

kelly piquet max verstappen
Beeld: Instagram Kelly Piquet

Kelly Piquet (34), de vriendin van Max Verstappen (25), heeft een opvallende samenwerking aangekondigd met Plasticbank, een organisatie die zich inzet om plasticvervuiling in oceanen te bestrijden door recycling-ecosystemen te bouwen. Om dit doel te ondersteunen, heeft Kelly ervoor gekozen om uit de kleren te gaan en haar volgers te vragen om hun steun in de vorm van likes.

Kelly Piquet

Doel

Volgens Kelly wordt er voor elke like een donatie gedaan aan dit belangrijke doel, met als doel het verminderen van plastic vervuiling en het voorkomen dat plastic flessen in de oceanen belanden. Op haar Instagram-account heeft ze een reeks foto’s geplaatst waarin ze poseert in een strak badpak. Naast deze beelden plaatste ze een inspirerende caption waarin ze benadrukt hoe schadelijk plastic afval is voor onze planeet, ons thuis en de toekomstige generaties. Ze wijst op haar persoonlijke band met de natuur, opgegroeid aan de Côte d’Azur, wat haar motiveert om zich in te zetten voor dit goede doel.

Kritiek

Natuurlijk zijn er een heleboel kritische geluiden te horen. Sommige volgers stellen vragen bij de geloofwaardigheid van Kelly’s inzet voor het milieu, gezien haar levensstijl op social media, met privéjets, luxe auto’s, Formule 1 en overdaad aan plastic goody bags. Ze benadrukken dat echte verandering pas plaatsvindt als men stopt met het gebruik van plastic flessen, privéjets en het ondersteunen van dierenmishandeling en merken die dierenhuiden gebruiken. “Hoe zit het met de tonnen plastic waterflessen die je gebruikt? Of de privéjet? De merken die nog steeds dierenhuiden gebruiken en dierenmishandeling bedrijven…je post is goed, maar het zijn lege woorden totdat je stopt met het gebruik van plastic flessen, privéjets of het steunen van dierenmishandeling.”, luidt het. Zo te zien hebben een heleboel van haar volgers twijfels over de oprechtheid van haar betrokkenheid bij milieukwesties vanwege haar levensstijl.

Bekijk de desbetreffende post hieronder

Check meer van Kelly Piquet:

Check ook: Vriendin Max Verstappen Kelly Piquet deelt pikante foto’s vanuit Miami

Bron: loesoe.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like