Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

BBC vindt nieuwe presentator in boer Geert

802887d3_img_20150331_wa0063_0

Het wilde tv debuut van Boer Geert is in Engeland ook niet onopgemerkt gebleven. Sean Atire, programmamaker van Topgear, heeft laten weten erg onder de indruk te zijn van het toch wel opvallende karakter uit het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw.

Na het ontslag van Jeremy Clarkson, die natuurlijk HET gezicht was van het Britse auto programma, zijn Sean en zijn crew meteen op zoek gegaan naar een vervanger voor de presentator. Één van de crew leden wees Sean al snel op Boer Geert en na het zien van een paar aflevering van het oer Hollandse programma was Sean verkocht:

“Het drukke gedrag van Boer Geert sluit perfect aan op het karakter van Topgear. Hij zal misschien iets rustiger met de auto’s moeten omgaan als hij met de vrouwen deed, maar wij zien in Geert de ideale opvolger van Jeremy.”

Het enige struikelpuntje is de nieuwe naam voor het programma. Nu Jeremy weg is lijkt het de BBC verstandig om een nieuwe naam te kiezen voor het programma. Bij deze mogen wij jullie dan ook verklappen dat de keuze is gevallen op TopGeert.

Ook presentatoren James May en Richard Hammond zijn laaiend over hun nieuwe collega:

Afgelopen week zijn wij, James en ik, op bezoek geweest bij Geert en als hij net zo met de auto’s om gaat als met de tractoren komt het helemaal goed! Wij hebben er zin in! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like