Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

B&B Vol Liefde-deelneemster Marian Flooren zet haar villa te koop

B&B Vol Liefde-deelneemster Marian Flooren zet haar villa te koop
Beeld: Instagram ppiestateagents

Voormalige B&B Vol Liefde-deelneemster Marian Flooren heeft de aandacht getrokken van fans en vastgoedliefhebbers door haar opvallende villa op de markt te brengen. Deze opvallende beslissing heeft vragen opgeroepen over haar toekomstplannen en heeft nieuwsgierigheid gewekt over de woning zelf. Laten we eens kijken naar het verhaal achter Marian Flooren’s keuze om haar droomvilla te koop aan te bieden.

Villa te koop?

Het is zeker niet alledaags om de kans te krijgen om een villa te verwerven die bekend staat vanwege de populaire serie B&B Vol Liefde. Desondanks heeft Marian besloten om haar bescheiden woning te koop te zetten, en de reden hierachter is bijzonder schokkend. Ze heeft onthuld dat ze niet langer de moed heeft om naar Portugal terug te keren, waar ze ooit haar droomleven leidde. Dit komt doordat ze slachtoffer is geworden van een verwoestende oplichtingszaak. Volgens haar heeft een voormalige medewerkster op listige wijze maar liefst 120.000 euro van haar privérekening laten verdwijnen, wat haar diep heeft gekwetst en haar vertrouwen ernstig heeft geschonden.

Bovendien heeft Marian nog een angstaanjagende onthulling gedaan. Ze beweert te zijn benaderd door een persoon die zichzelf identificeerde als een ‘drugsdealer’ en toonde haar verontrustende tekstberichten. Deze voormalige collega zou hem opdracht hebben gegeven om een duistere taak uit te voeren met betrekking tot ‘die ouwe’. Het verhaal van Marian werpt een sombere schaduw van angst en onzekerheid over haar leven en haar prachtige villa, en dit markeert een trieste wending in haar verhaal van liefde en avontuur in Portugal. Verdere details van haar ervaringen en angsten zijn te vinden in de onderstaande video, waarin ze haar verhaal deelt.

Bekijk hier de mooie beelden van de 2,3 miljoen euro kostende villa:

Check ook:

Bron: JKF men
Beeld:

You May Also Like