Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Basic Fit-klantenservice’ helpt ‘Thobias’ compleet over de rooie

basic fit klantenservice

Hoe groter het bedrijf, hoe groter de kans dat er iets misgaat. En bij Basic-Fit gaat het niet alleen mis, het gaat echt gigantisch mis! In ieder geval dat denkt Thobia- eh, Dolf als er op zijn klacht wordt gereageerd door de ‘klantenservice’ van Basic Fit.

Klantenservice

Dolf heeft namelijk te maken met de ‘klantenservice’ van Basic-Fit en dat is naar zijn idee vast geen pretje. Hij ontvangt al maandenlang waarschuwingen over een betalingsachterstand van ene Thobias, terwijl hij helemaal geen Thobias kent. Sterker nog, hij ís Thobias niet eens!

Klacht

We snappen de frustratie, dus het is helemaal niet gek dat Dolf social media gebruikt om aandacht te trekken. Helaas werkt dit niet helemaal in zijn voordeel, gezien een satirische klantenservice-account reageert op zijn klacht…

Basic Fit klantenservice'

Facebookpagina Klantenservice

Wij jongeren weten dat je bij de Facebookpagina van het bedrijf zelf moet zijn. De ouderen onder ons zijn daar niet altijd van op de hoogte en dat leidt tot hilarische situaties! De Facebookpagina Klantenservice doet zich namelijk voor als algemene klantenservice. Een goede val waar veel boomers intrappen als ze een klacht hebben over wat dan ook.

Check ook: ‘KLANTENSERVICE’ HELPT SCHELDEND BONTKRAAGJE TOTAAL OVER DE ROOIE

Bron & beeld: Facebook Klantenservice

You May Also Like