Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

arme moeder ontwerpt Skittle-jurk en is nu stinkend rijk

skittle

Als je ‘s nachts ineens een ingeving krijgt om een Skittle-jurk te maken ga dit dan vooral doen! Want voordat je het weet breek je door en hoef je je nooit meer zorgen te maken om je financiën. Dit is precies wat een voormalig dakloze vrouw deed nadat ze het idee kreeg om de kleurrijke snoep jurk te maken. De 27-jarige Sarah Louise Bryan zat al een tijdje krap bij kas en wist niet meer hoe ze de eindjes bij elkaar moest knopen. Tot ze op een gegeven moment het idee kreeg om een Skittle-jurk te gaan maken. Zo’n 3000 Skittles, 90 potjes lijm en 180 uur verder besloot ze haar unieke jurk op Facebook te posten. Sindsdien is haar leven in een stroomversnelling terecht gekomen. Een medewerker van Ripleys pikte haar idee op en bood haar aan om een eigen kledinglijn op te zetten via hun firma. Sarah is inmiddels hard op weg om miljonair te worden.

Sarah ontwerpt tegenwoordig allerlei items en kleding voor grote namen zoals de Kardashians en andere celebs. Voor dat Sarah beroemd werd met haar Skittlesjurk, had ze geen cent te makken. Ze woonde met haar twee kinderen bij een vriendin omdat ze geen huur kon betalen. Tegenwoordig is ze schatrijk en heeft ze zelfs een kleine villa en een sportauto gekocht. “Ik ben nu in staat om mijn kinderen cadeaus te geven en ik hoop in de toekomst miljonair te zijn. Mijn situatie is het bewijs dat wie je ook bent of hoe slecht je het hebt, er altijd een manier is om eruit te komen als je een goed idee hebt.’’

Sarah probeert mensen te inspireren en ze te laten geloven in zichzelf als ze een goed idee hebben. De jonge moeder heeft nog een hele carrière voor de boeg en we zullen dan ook nog veel van haar horen. De creatieve tante wil de jurk laten veilen en de opbrengst doneren aan een stichting die onderzoek doet naar de ziekte van Hodgkin. Daarnaast komt ze met haar glazuren regenboog jurk in aanmerking voor het Guinness Book of Records. De Skittles koningin hoopt stiekem dat Lady Gaga binnenkort een keertje op de rode loper zal verschijnen met haar Skittle-jurk. We gaan het zien. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like