Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Andy van der Meijde probeert te ontdekken wie er achter het masker van Boer Harm zit

boer harm bij andy in de auto
Beeld: Youtube Andy van der Meijde

Een van de best bewaarde geheimen, behalve wat er gebeurt op Area 51 en wie schoot J. F. Kennedy dood, is natuurlijk: wie zit er achter het masker van Boer Harm..?! Iemand die daar inmiddels misschien antwoord op zou kunnen geven, is Andy van der Meijde, want die had Boer Harm in ‘Bij Andy in de auto’.

Wie is Boer Harm?

Boer Harm heeft met zijn hit “Brommers Kieken” een enorme viral hit te pakken. TikTok wordt overspoeld met video’s van de rapper uit ‘het Midden-Oosten van Nederland’. Omringd door de dames van de Boerinnenkalender rapt Boer Harm: ‘Goa’j mee brommers kieken? Rondje rieden, potje wiepen!’ Maar het opvallendste aan Harm is niet zijn platte dialect of zijn danseressen, maar vooral zijn, eh… bijzondere gezicht. Wie is Boer Harm? Het blijft een mysterie, want de man achter het masker blijft onbekend. Zelfs tijdens een recent interview bij Radio538 onthulde hij weinig over zijn verleden: ‘Waar zat ik hiervoor? Diep in de stront!’

boer harm bij andy in de auto
Beeld: Youtube Andy van der Meijde

Nieuw nummer

Onlangs stapte Boer Harm dus ‘Bij Andy in de Auto‘, de populaire Youtubeserie van Andy van der Meijde, waarbij Andy natuurlijk zijn uiterste best deed om er achter te komen wie er nou achter het masker zit. Of dat lukte zie je hieronder, en ook laat de boerenrapper een stukje van zijn nieuwe nummer horen.

Check hier hoe Andy van der Meyde probeert te ontdekken wie er achter het masker van Boer Harm zit:

Check ook:

You May Also Like