Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes irriteert zich mateloos aan zichzelf: ‘Ik vind mezelf een irritante gozer’

André Hazes
Beeld: Instagram

Het zal niet heel moeilijk zijn om mensen te vinden die André Hazes jr. een irritante gozer vinden, maar de Dré Hazes haters-club blijkt een wel heel verrassend nieuw lid te mogen verwelkomen, namelijk niemand minder dan Dreetje zelf! Dit vertelt hij in een van zijn Instagram Stories.

Insta-Stories

Vroeger waren we er nog aan gewend dat we van iedere scheet die Dré Hazes liet een update kregen van ‘Hazoloog’ Yvonne Coldeweijer, maar sinds die vond dat ze niet genoeg geld aan haar ‘juice’ verdiende en haar scoops tegenwoordig achter een betaalmuur heeft verstopt, hebben we daar weinig meer van gehoord. Gelukkig is André zelf de beroerdste niet en deelt hij tegenwoordig zelf dan maar alle updates van al het spannends dat hij iedere dag meemaakt, door zo’n 3.000 Insta-Stories per dag te delen. Zo zijn we continu op de hoogte van hoeveel schepjes suiker hij in zijn koffie doet, hoe groot de drol van zijn hond Bobby die ochtend was en hoeveel eenden hij is tegengekomen tijdens het uitlaten.

Documentaire over André Hazes
Beeld: Instagram andre hazes

Irritant

Afgelopen weekend was André Hazes aanwezig bij een concert van de Amerikaanse band Journey, onder meer bekend van de hit ‘Don’t stop believing’. Daarbij mocht hij backstage om op de foto te gaan met de bandleden. Uiteraard werd alles weer uitgebreid gedeeld in zijn Stories. Dré besloot zijn video’s echter eens terug te kijken, en irriteerde zich daarbij een ongeluk aan zichzelf, zo vertelt hij in een nieuwe Story. “Ik vind mezelf heel irritant. Ik moet dit gewoon niet meer doen”, concludeert hij. “Ik vind mezelf gewoon een irritante gozer”.

Check ook:

You May Also Like