Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes krijgt lachers op zijn hand met dubbelzinnige opmerking: ‘Proteïne shake!’

André Hazes net even iets té openhartig over slaapkameravonturen met Monique
Beeld: Instagram Monique

André Hazes is weer eens losgegaan, en dit keer deelt hij meer dan we misschien willen weten over zijn slaapkameravonturen met Monique Westenberg. Zijn laatste uitspraak? Hij vergelijkt hun nachtelijke activiteiten met een ‘proteïne shake’. Ja, je leest het goed. Dit soort openhartigheid zorgt ervoor dat je je afvraagt: is dit TMI (too much information)?

Hoe open is té open?

André schijnt geen rem te hebben als het gaat om het delen van persoonlijke details. Van vakanties tot de slaapkamer, niets blijft privé. De vraag rijst, vinden we deze inkijk in zijn leven interessant of is het een stap te ver? Zijn slaapkameravonturen zijn inmiddels voer voor discussie.

André Hazes net even iets té openhartig over slaapkameravonturen met Monique
Beeld: Instagram Monique

Van donuts tot… André?

Monique laat via Instagram zien wat er allemaal in haar ‘scheur’ verdwenen is tijdens hun trip in Amerika. Van donuts en pannenkoeken tot pizza, ze hebben zich duidelijk niet ingehouden. André reageert gevat op de post: “Hahaha ik wilde zeggen je vergeet een foto van mijn pi*mel. Maar toen zag ik die laatste!” Fans kunnen wel lachen om de suggestieve opmerking van Dré: “Ik ga stuk hier!!”, schrijft iemand, en een ander: “Die laatste is goed voor de eiwitten. Een proteïne shake.”

Reacties van fans: Lachen of cringen?

Fans reageren verdeeld. Sommigen liggen dubbel, anderen vragen zich af of sommige dingen beter privé kunnen blijven. Wat zegt dit over onze cultuur, waar de grenzen van privacy steeds verder lijken te vervagen? André Hazes’ slaapkameravonturen lijken de meningen flink te verdelen.

Slaapkameravonturen met een proteïne

Is André Hazes’ vergelijking van slaapkamergeheimpjes met een proteïne shake hilarisch of gewoonweg te veel van het goede? Terwijl hij en Monique duidelijk geen moeite hebben met een beetje extra aandacht, blijft de vraag of we als publiek klaar zijn voor deze vorm van openheid. Hoe dan ook, één ding is zeker: André weet hoe hij de aandacht moet krijgen, al is het met een knipoog naar zijn voedingsregime in de slaapkamer.

Check ook:

You May Also Like