Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes “helemaal naar de kl*te” op heftige verschenen beelden: ‘Nachten doorgehaald’

Beeld: Instagram André Hazes

Normaal zijn het de juicekanalen die BN’ers ‘exposen’, door beelden van ze online te zetten waarp ze over de schreef gaan. Deze keer is het echter André Hazes zelf die beelden deelt waarop hij “helemaal naar de klote” is. Het gaat om een video uit een duister verleden, toen hij worstelde met zijn verslaving aan drugs, waarbij Dré uitlegtt dat zijn partner Monique Westenberg hem deze video heeft gestuurd om zijn geheugen op te frissen, toen ze hem even “spuugzat” was.

Nachten doorhalen

André deelt de beelden op zijn Instagram Stories, waarbij hij vertelt: “We weten allemaal natuurlijk waar ik vandaan kom qua verleden en nachten doorhalen, toch? Dus Moon was mij op een gegeven moment echt helemaal spúúgzat. En ze heeft mij toen een keer duizend keer gebeld en ik nam natuurlijk niet op, zoals altijd. En ze stuurt nu een filmpje van mijn reactie aan haar.” Hij deelt de reactie die hij op dat moment gaf in de video, waarin hij geïrriteerd reageert op haar oproepen en probeert te slapen, ondanks zijn verslavende gewoonten.

andré hazes jr. zangcarrière

“Helemaal naar de klote”

Hoewel André Hazes nu beweert “helemaal sober” te zijn, kan hij niet helpen maar te lachen bij het zien van de beelden van zijn verslavingsperiode. André schrijft: “Helemaal naar de klote. Ingevallen gezicht, witte kleur, haren vies, dun lijf. Lig je daar in je nest… En het mooie was nog dat ik altijd dacht: Als ik dit stuur, dan gelooft ze me. Want ik laat zien dat ik in mijn bed lig.” Hij grapt zelfs dat deze video perfect zou zijn voor drugsvoorlichting op middelbare scholen, omdat het jongeren zou afschrikken.h

Check de video van de “helemaal naar de klote” zijnde André Hazes hier:

Check ook:

You May Also Like