Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes flirt met een nieuwe carrière: Van zingen naar vloggen?

André Hazes flirt met een nieuwe carrière: Van zingen naar vloggen?
Beeld: Instagram Andre Hazes

In de wereld van glitter en glamour waar André Hazes Jr. een vaste waarde is, lijkt er nu een verrassende wending aan te komen. De populaire zanger, bekend om zijn muzikale talent en zijn rol in het Nederlandse entertainmentlandschap, overweegt nu een carrièreswitch. Met recente Instagram-video’s die fans in lachen uit doen barsten, stelt André een intrigerende vraag: “Is het tijd om meer te gaan vloggen?”

Een Nieuwe Vorm van Entertainment

André, die zijn fans vaak trakteert op een kijkje in zijn leven via Instagram, heeft de lat hoger gelegd met hilarische video’s samen met z’n zoon Dré. Samen halen ze grappen uit met Monique, wat voor veel vermaak zorgt onder zijn volgers. Deze nieuwe vorm van entertainment heeft André aan het denken gezet: misschien is vloggen wel zijn nieuwe roeping.

André Hazes flirt met een nieuwe carrière: Van zingen naar vloggen?
Beeld: Youtube Toppers in Concert – Official

Het Dilemma van André Hazes

Het dilemma waar André Hazes voor staat, is herkenbaar voor velen in het digitale tijdperk: de balans vinden tussen online aanwezig zijn en het echte leven. André bekent moe te zijn van de constante noodzaak om zijn telefoon vast te houden. Toch kan hij niet ontkennen dat de positieve reacties van zijn social media-volgers hem motiveren om misschien deze nieuwe richting op te gaan.

Een Familie in de Schijnwerpers

Terwijl André nadenkt over deze nieuwe carrière, blijft zijn familieleven ook onderwerp van media-aandacht. Onlangs kwam aan het licht dat André’s moeder, Rachel, hem kortstondig had onterfd. Dit familiedrama, dat nu lijkt te zijn opgelost, toont de complexiteit van relaties in de schijnwerpers.

Wat Vinden de Fans?

De grote vraag die nu op André’s lippen brandt, is of zijn fans klaar zijn voor een André Hazes die meer vlogger dan zanger is. Hij vraagt hen rechtstreeks: “Willen jullie dat ik meer ga vloggen?” Het antwoord op deze vraag zou niet alleen de toekomst van André’s carrière kunnen bepalen, maar ook hoe we hem kennen en waarderen als artiest.

Check ook:

You May Also Like