Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes breekt schrijfkamp na 9 dagen af om ‘beurt te maken’: ‘Behoeftes werden te groot’

https://sgxl.nl/wp-content/uploads/2023/06/andre-hazes-1.jpeg
Beeld: Instagram andre hazes

André Hazes jr. heeft onlangs tijdens een schrijfkamp op Bonaire zijn onbedwingbare verlangens gevolgd en besloten om naar huis te vliegen voor een ontmoeting met zijn partner Monique. In een eerlijk interview met Het Laatste Nieuws deelde de zanger de details van dit moment.

Behoeftes André Hazes te groot

Tijdens het interview gaf André Hazes toe: “Na negen dagen op het schrijfkamp werden mijn s*ksuele behoeftes te groot, dus ben ik even op en neer gereden naar de liefde van mijn leven: Monique.” Dit incident diende als inspiratie voor zijn nieuwe nummer genaamd ‘Alles kan vanavond’, dat over Monique gaat.

Schrijfkamp

André was met zijn schrijfteam op Bonaire: “Ik was twee weken met de jongens op schrijfkamp en we zijn allemaal jonge gasten met behoeftes. Op dag negen zaten we elkaar aan te kijken van: jongens, zullen we een dagje op en naar naar huis gaan? En zo is eigenlijk het liedje ontstaan over toch even bij je vrouw zijn. Even die… Ik hoef het je niet uit te leggen waar het over gaat”

Persoonlijke details in de media

Sommige mensen vragen zich af waarom André zulke persoonlijke details deelt in de media. Privé-baas Evert Santegoeds in Shownieuws: “Het lijkt wel of André als hij wat verder van huis is altijd wat openhartiger is dan hier. Dan gaat hij helemaal los en vertelt hij allemaal dingen waarvan je denkt: waarom zou je het in vredesnaam vertellen?”André benadrukt in het interview met HLN dat Monique na negen jaar nog steeds een enorme invloed op hem heeft en dat ze voor hem verslavend is. De vraag blijft waarom André de behoefte voelt om dergelijke intieme details in het openbaar te delen, maar voor hem lijkt dit een manier te zijn om zijn gevoelens en ervaringen te uiten, zelfs als anderen zich afvragen waarom.

Check ook:

Bron: HLN.be

You May Also Like