Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Amerikaanse vrouw breekt Guinness World Record voor langste vrouwelijke baard

Erin Honeycutt was in staat om een ​​recordbrekende baard van 11,8 inch te laten groeien omdat ze polycysteus ovariumsyndroom heeft. Erin heeft volgens Guinness World Records de langste baard ter wereld bij een vrouw laten groeien nadat ze haar routine van drie keer per dag scheren had opgegeven.

Langste baard ter wereld

Erin Honeycutt, 38, was in staat om de recordbrekende baard van 30 cm te laten groeien, voornamelijk omdat ze polycysteus ovariumsyndroom heeft, zeiden Guinness-functionarissen woensdag in een persbericht. De aandoening veroorzaakt hormonale onbalans en kan onder andere leiden tot overmatige haargroei. In het geval van Honeycutt zorgde dat laatste symptoom ervoor dat ze de titel van levende vrouw met de langste baard ter wereld kon behalen zonder hormonen of supplementen te slikken.

Scheren, harsen en het gebruik van ontharingsproducten waren allemaal manieren waarop Honeycutt haar baard getemd probeerde te houden toen deze begon te groeien nadat ze 13 was geworden, aldus het Guinness-persbericht. “Ik scheerde me waarschijnlijk minstens drie keer per dag”, vertelde ze naar verluidt aan de organisatie, die bekend staat om het beheer van een database met meer dan 40.000 wereldrecords.

Check ook: B&B VOL LIEFDE: WALTER’S RAMPZALIGE DANSFEEST OP SCHIPHOL

Bron: Mancho

You May Also Like