Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Guinness World Record-houder voor grootste mond vestigt nieuw record

Guinness World Record-houder voor grootste mond vestigt nieuw record
Bron: Instagram & TikTok

“Vrouw met ’s werelds grootste mond vestigt sensationeel nieuw record. Ontdek haar opmerkelijke prestatie!” Samantha Ramsdell, afkomstig uit New York City, heeft haar meest recente prestatie aangekondigd aan haar drie miljoen volgers op TikTok. Naast haar rol als songwriter, komiek en podcaster, heeft de 33-jarige Ramsdell onlangs officieel het certificaat ontvangen voor de breedste mond ter wereld, gemeten op een indrukwekkende vier centimeter. De ongelooflijke omvang van haar mond heeft talloze andere gebruikers op sociale media verbaasd doen staan en hun verbazing geuit.

Grootste mond vestigt nieuw record

In een video die inmiddels meer dan 3,8 miljoen keer is bekeken, deelt Samantha met haar volgers: “Ik kan nu zeggen dat ik twee officiële Guinness World Records op mijn naam heb staan.” Met een blijk van trots houdt ze haar oorspronkelijke certificaat omhoog, dat ze in 2021 heeft behaald, terwijl ze het voor de camera toont. Ze gaat verder met enthousiasme: “Ik ben de houder van het Guinness World Record voor de grootste mondopening bij vrouwen.” Vervolgens onthult ze haar mondopening van 2,56 inch. Maar dan deelt ze haar allernieuwste prestatie met opwinding: “En nu ben ik ook officieel de recordhouder van de breedste mond.” Met een stralende glimlach laat Samantha haar indrukwekkende mondopening van 4,07 inch zien.

Reacties over grootste mond record

De reacties van haar volgers liepen uiteen van pure verbazing tot humor, waarbij velen haar plagend de ‘droompatiënt’ van een tandarts noemden. Een persoon schreef: “Ik ben al 21 jaar tandarts en jij zou absoluut mijn favoriete patiënt zijn om aan te werken, haha.” Een ander voegde eraan toe: “Eerst dacht ik dat het een filter was… Totdat ik het record hoorde, en nu ben ik serieus onder de indruk!” Nog iemand merkte op: “Ik dacht altijd dat het een of andere digitale truc was! Dit is echt geweldig!”

Grondige verificatieprocedure

Voor haar eerste certificering onderging Samantha een grondige verificatieprocedure door het team van het Guinness World Records om aan te tonen dat haar mond “volledig natuurlijk” was en dat er geen operaties waren uitgevoerd om deze te vergroten. Dit intensieve verificatieproces nam meer dan zes maanden in beslag en omvatte uiterst nauwkeurige metingen. Samantha heeft eerder gedeeld dat haar mond altijd het meest opvallende kenmerk van haar gezicht was wanneer ze in de spiegel keek. In 2019 begon ze met het delen van content op sociale media, waarbij ze haar unieke eigenschap benadrukte door de woorden in haar TikTok-bio: “Geen filter… gewoon mijn gezicht.”

@samramsdell5 Replying to @Kakarot ♬ original sound – Sam Ramsdell

Shows

Samantha heeft ook de schijnwerpers weten te vangen met opmerkelijke optredens in shows zoals The Ellen Show, Italia’s Got Talent en CBS This Morning. Naast het regelmatig delen van uitdagende inhoud op TikTok, heeft ze samen met haar partner James een podcast genaamd “Weird And Proud”, waarin ze een scala aan onderwerpen bespreken, variërend van buitenaards leven tot colonoscopieën. Op haar eigen website beschrijft Samantha haar missie als volgt: “Mensen aan het lachen maken door de kracht van het vreemde, terwijl ik tegelijkertijd zing, acteer en creëer.”

Check ook: Vrouw probeert kakkerlak in haar oor te verdrinken met mondwater en beland bij de dokter

Bron: braw.nl

Beeld: Instagram & TikTok

You May Also Like