Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘In Peru gevonden ‘Alien-lijkjes’ hebben 30% DNA van ‘onbekende soort”

Wetenschappers hebben 'Alien-lijkjes' gespot!
Beeld: YouTube Global News

Recentelijk heeft de ontdekking van zogenaamde ‘alien-lijkjes’ in Peru voor opschudding gezorgd, met beweringen dat DNA-tests aantonen dat 30% van het DNA afkomstig is van een onbekende soort. Deze sensationele claim, gedaan door de Mexicaanse journalist Jaime Maussan, roept vragen op over de mogelijkheid van buitenaards leven.

Buitenaardse lichamen

Maussan, een controversiële figuur in de ufologie, presenteerde de wereld eerder dit jaar twee kleine mummies, bewerend dat deze eeuwenoude buitenaardse lichamen waren, ontdekt in een diatomeeënmijn in Cusco, Peru. Hij verklaarde dat deze vondst ‘het belangrijkste is dat de mensheid ooit is overkomen’. Echter, er werden later juridische stappen ondernomen tegen Maussan wegens vermeende diefstal van de mummies uit hun land van herkomst.

Wetenschappers hebben 'Alien-lijkjes' gespot!
Beeld: YouTube Global News

‘Alien-lijkjes’ gespot

Tijdens een recente presentatie voor het Mexicaanse Congres beweerde Maussan dat DNA-tests hebben aangetoond dat 30% van het DNA van de mummies ‘niet overeenkomt met enige bekende soort’. Mexicaanse onderzoekers die hem vergezelden, bevestigden dat de mummies ‘echt’ waren. Deze uitspraak heeft geleid tot veel discussie en speculatie over de echtheid en oorsprong van de mummies. Ondanks de sensationele aard van deze ontdekking, is het belangrijk om Maussan’s eerdere ‘ontdekkingen’ in overweging te nemen. Hij heeft in het verleden verschillende andere zogenaamde buitenaardse vondsten gedaan, zoals de ‘Metepec Creature’ en de ‘Demon Fairy’, die later als vervalsingen werden onthuld. Deze eerdere misleidingen werpen twijfels op over de geloofwaardigheid van zijn huidige claims.

wetenschappelijke gemeenschap nog steeds sceptisch

Terwijl de wetenschappelijke gemeenschap nog steeds sceptisch is, blijft de ontdekking van de ‘alien-lijkjes’ in Peru een bron van fascinatie en debat. De vraag of we eindelijk bewijs hebben gevonden van buitenaards leven blijft onbeantwoord. Wat de waarheid ook mag zijn, deze zaak heeft zeker de aandacht getrokken van zowel believers als sceptici in de ufologie. De mogelijkheid dat dit het eerste concrete bewijs van buitenaards leven zou kunnen zijn, heeft tot wereldwijde discussies geleid, waarbij sommigen hoopvol zijn over deze ontdekking en anderen voorzichtig blijven, gezien de controversiële geschiedenis van Maussan.

Check ook:

You May Also Like