Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit is de waarheid over de ‘aliens’ die in Mexico werden onthuld

aliens mexico

De meeste mensen nemen UFO-waarnemingen en alles wat met buitenaards leven te maken heeft met een korreltje zout, vooral als het afkomstig is van iemand die niet in de wetenschappelijke sector werkt. Er werd dus verwacht dat mensen de validiteit in twijfel zouden trekken van de twee ‘buitenaardse lichamen’ die werden gepresenteerd tijdens de eerste openbare hoorzitting van het Congres in Mexico over ongeïdentificeerde abnormale verschijnselen (UAP’s).

De twee exemplaren

De twee exemplaren werden op dinsdag 9 september getoond door journalist en ufoloog Jaime Maussan en hij benadrukte onder ede dat de lichamen geen deel uitmaakten van ‘onze aardse evolutie’. Hij zei: “Deze exemplaren maken geen deel uit van onze aardse evolutie. “Dit zijn geen wezens die zijn gevonden na een UFO-wrak. Ze werden gevonden in diatomeeënmijnen (algen) en werden later gefossiliseerd.”

aliens mexico

DNA-testen

Uit DNA-testen is naar verluidt gebleken dat 30 procent van de samenstelling van de ‘buitenaardse wezens’ ‘onbekend’ was. De twee lichamen, waarvan er één Josephine heette, werden voor het eerst ontdekt in Peru in 2017, waarbij de ene 700 jaar oud zou zijn, terwijl de andere 1.800 jaar oud was. Maar sindsdien zijn er vragen gerezen over de twee exemplaren, waarbij Julieta Fierro, onderzoeker aan het Instituut voor Astronomie van de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zegt dat sommige details ‘nergens op slaan’.

aliens mexico

Menselijke en dierlijke botten

Ze merkte op dat de universiteit de ontdekking niet ondersteunt en zei tegen AP: “Maussan heeft veel dingen gedaan. Hij zegt dat hij met de Maagd van Guadalupe heeft gesproken. “Hij vertelde me dat buitenaardse wezens niet tegen mij praten zoals ze tegen hem praten, omdat ik niet in hen geloof.” Fierro voegde eraan toe dat de universiteit meer tests zou moeten doen dan alleen een röntgenfoto om te bepalen of de wezens ‘niet-menselijk’ waren.  Nu is er weer een video uit 2021 online opgedoken waarin de ‘ware’ aard van de ‘aliens’ werd onthuld – en blijkbaar bestaan ​​ze eigenlijk uit een mengsel van menselijke en dierlijke botten.

Check ook: TIJDREIZIGER BEWEERT: ER ZIJN ALIENS OP WEG NAAR AMSTERDAM

Bron: ladbible

Beeld: YouTube

You May Also Like