Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Alex Soze ontploft als hij dochter betrapt op date met Nederlandse rapper

Alex Soze ontploft als hij dochter betrapt op date met Nederlandse rapper
Beeld: Tiktok jebroali_

Je kunt Alex Soze een toffe peer vinden of een kansloze aandachtstrekker, iedereen zal het erover eens zijn dat hij meer dan één steekjes los heeft zitten. Op een date gaan met zijn minderjarige dochter is dan ook niet het allerbeste idee. Momenteel gaan er beelden rond waarop te zien is hoe Alex een gast betrapt die zo slim was om wél een date te regelen met Alex’ dochter. En mocht hij je bekend voor komen, het gaat om de ‘skeere’ First Dates deelnemer Ali, die vorige week in de datingshow te zien was.

Woedende Alex Soze

In een video, die rondgaat op social media, zien we hoe een woedende Alex Soze een restaurant binnenstormt, waar zijn dochter een glaasje wijn zit te drinken met deze Ali. Zoals je kunt verwachten, schreeuwt Alex zich schor tegen zijn dochter en Ali, en geeft hij deze laatste geld om maar even naar de ho*ren te gaan in de stad.

Alex Soze ontploft als hij dochter betrapt op date met Nederlandse rapper
Beeld: Tiktok jebroali_

‘Skeere’ First Dates deelnemer Ali

Een totaal ‘skeere’ First Dates deelnemer zorgde onlangs voor verbazing door geen geld mee te nemen en de rekening naar zijn date toe te schuiven. Dat Ali nu opnieuw opduikt in een viral-video kan dan ook moeilijk toeval te noemen zijn. Het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat mensen, die graag om een of andere reden bekend willen worden, zich opgeven voor tv-programma’s om deze bekendheid later te kunnen uitmelken als ‘influencer’ of artiest. Ook deze Ali probeert een muziekcarière uit zijn verworven bekendheid, zo blijkt uit een fragment van een nummer ‘Vrouwtje betaald’ dat op zijn TikTok kanaal jebroali_ verscheen.

Check de video waarin Alex Soze ‘skeere’ First Dates deelnemer Ali tijdens date met zijn dochter betrapt hier:

@jebroali_ Waarom moest je mijn date verpesten man Alex 😭😭😭😭 #geendoekoe #firstdates #abn #bnn #pow #npo #roddelpraat #vrouwmoetbetalen #alex ♬ origineel geluid – JebroAli

Check ook:

You May Also Like