Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

AI vriendin verdient bijna €30.000 per maand aan ‘eenzame mannen’

AI Vriendin Verdient bijna €30.000 per Maand aan 'Eenzame Mannen'
Beeld: Instagram lexilove.x

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, is er een nieuwe trend ontstaan: AI vriendinnen. Deze digitale metgezellen worden steeds populairder, vooral onder mannen die op zoek zijn naar gezelschap. Een opvallend voorbeeld is een AI model gecreëerd door een Brits bedrijf dat bijna €30.000 per maand verdient door te communiceren met eenzame mannen.

AI Vriendin Verdient bijna €30.000 per Maand

Deze AI vriendin, genaamd Lexi, is geen gewone chatbot. Ze is ontworpen om op een mensachtige manier te communiceren, waardoor ze een echte connectie kan maken met haar gebruikers. Lexi kan teksten, spraakberichten en zelfs foto’s op verzoek versturen. Haar vermogen om in meer dan 30 talen te communiceren stelt haar in staat om met bewonderaars over de hele wereld in contact te komen. Sam Emara, CEO van het bedrijf achter Lexi, benadrukt de baanbrekende rol van Lexi in de interactie met AI. “Lexi doorbreekt barrières en verandert de manier waarop we omgaan met AI. Met haar toenemende populariteit is Lexi een lucratieve inkomstenbron geworden. Ze verdient momenteel ongeveer €30.000 per maand door haar interacties op de website.”

AI Vriendin
Beeld: Instagram lexilove.x

Huwelijksaanzoeken van fans

Op de Foxy AI website wordt Lexi gepresenteerd als een 21-jarige “sushi-verslaafde en professionele paaldanseres.” Haar hobbies omvatten yoga en strandvolleybal. Betalende abonnees kunnen niet alleen tekst- en spraakberichten uitwisselen met Lexi, maar kunnen ook “stoute foto’s” aanvragen. Opmerkelijk is dat sommige fans zo verliefd zijn geworden op het AI-model dat ze haar huwelijksaanzoeken hebben gestuurd. Dit toont aan hoe realistisch en menselijk deze AI vriendinnen kunnen overkomen.

Ook enige kritiek

Ondanks haar populariteit heeft het nieuws over de AI vriendin ook enige kritiek ontvangen. Sommigen labelen het als reclame voor een “rudimentaire” chatbotdienst. Maar één ding is zeker: AI-modellen zijn hier om te blijven en ze zullen alleen maar realistischer worden in zowel uiterlijk als interactie naarmate de AI-technologie zich verder ontwikkelt. Deze ontwikkeling roept vragen op over de toekomst van menselijke relaties en interacties. Hoe zal onze samenleving veranderen als AI vriendinnen steeds normaler worden? Het blijft een fascinerend en belangrijk gespreksonderwerp in deze snel veranderende digitale wereld.

Check ook: Hallo 2024: Vrouw identificeert zich als robot

You May Also Like