Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Adv. Desperados zet elk festival op zijn kop

teaser_0

Muziek die door grote boxen blaast, de zon die op je kop schijnt, je voetjes die niet kunnen stoppen met dansen en overheerlijke drankjes die het geheel afmaken. We hebben het natuurlijk over het knallende festivalseizoen dat weer begonnen is. Godnodeju, wat vinden wij dat fijn!

Om jullie net als ons super enthousiast te maken voor het festivalseizoen, hebben wij een goed nieuwtje die jullie wel enthousiast moet maken voor het festivalseizoen! Desperados is dit seizoen op vele festivals aanwezig en zal met een totaal nieuw explosief concept onze festivals overdonderen. Wij noemen het nu al de 2.0 party experience.

Met hun Crazy Town, Ring the Bell principe zal een feestje nooit meer ‘zomaar een feestje’ zijn. Durf jij met je vriendengroep als eerste op die bel te rammen? Dan gaan alle toeters en bellen rinkelen en breekt het feest pas echt los! HOLY MOSES! Wat is dit ongelofelijk tof! Dit wil je gewoon niet missen.

Wil je meer weten over deze geniale evenementen? Check dan www.desperados.nl, like ze op Facebook en volg ze op Instagram!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like