Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Absurd Marktplaats-gesprek over tweedehands rode string wordt vreemder en vreemder

Absurd Marktplaats-gesprek over tweedehands rode string wordt vreemder en vreemder
Beeld: Instagram marktplaatsgekkies.nl

In een onverwachte wending van gebeurtenissen dook onze eigen Marktplaats-troll Rutger opnieuw op, ditmaal gefascineerd door een tweedehands rode string die te koop stond op de alom bekende verkoopwebsite. Hij begon een absurd Marktplaats-gesprek over deze tweedehands rode string die steeds vreemder en vreemder werd.

Het absurd Marktplaats-gesprek

Het bizarre gesprek ving aan met Rutger die de verkoopster, Ramona, benaderde met een weloverwogen: “Hallo Ramona. Mijn interesse is gewekt voor jouw rode string. Zou je me alsjeblieft wat meer informatie kunnen verschaffen?” Ramona, de eigenaresse van dit bijzondere kledingstuk, deelde mede dat de string vier dagen gedragen was en oorspronkelijk was gereserveerd door een klant die nooit kwam opdagen. Nu was de rode string opnieuw beschikbaar, wachtend op een nieuwe eigenaar. Op de prijsvraag van Rutger antwoordde Ramona koeltjes dat het 10 euro was, inclusief verzendkosten. En alsof dat nog niet opmerkelijk genoeg was, voegde ze eraan toe dat ze de string nog zou wassen voordat ze hem verzond. Rutger vindt dat erg lief van Ramona, maar Ramona vindt het maar een kleine moeite. Ze converseren wat meer en het gesprek begint een hele andere wending te krijgen dan je zou verwachten.

Komische conversatie

Wat volgde in het gesprek tussen Rutger en Ramona was een aaneenschakeling van absurde wendingen die zelfs de meest doorgewinterde Marktplaats-gebruikers met open mond zouden achterlaten. Vanuit een ogenschijnlijk onschuldige interesse in een rode string ontvouwde zich een humoristisch schouwspel waarin de grenzen van het ongebruikelijke werden opgerekt. Zullen Rutger en Ramona tot een overeenkomst komen? Of zal deze Marktplaats-deal eindigen als een van de meest bizarre en komische conversaties ooit gevoerd op het platform? Voor het antwoord op deze brandende vragen nodigen we je uit om de volledige video van dit surrealistische gesprek hieronder te bekijken. Veel kijkplezier gegarandeerd!

Check ook:

Marktplaats-verkoper heeft meest onbegrijpelijke gesprek ooit over draaitafel

You May Also Like