Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

63-jarige oma en haar 26-jarige man delen babynieuws: ‘Nog nooit zo gelukkig geweest!’

63-jarige oma en haar 26-jarige man vertellen dat ze samen hun eerste kind verwachten
Beeld: Instagram

Een koppel dat online veel kritiek te verduren kreeg vanwege hun leeftijdsverschil, heeft het heuglijke nieuws bekendgemaakt dat ze hun eerste kind verwachten. Cheryl McCain is 63 jaar oud en heeft 18 kleinkinderen, maar het is haar relatie met echtgenoot Quran McCain, 26, die haar in de schijnwerpers van de sociale media heeft gezet.

Ontmoeting

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst toen Quran nog maar 15 jaar oud was, toen ze allebei bij een Dairy Queen werkten. Hoewel ze zeiden dat er toen geen romantische gevoelens of interacties waren, klikte het uiteindelijk toch toen ze elkaar toevallig weer tegenkwamen bij een benzinestation. Toen ze 23 jaar oud waren, biechtte Quran na weken van tijd samen doorbrengen zijn gevoelens op en begonnen ze een relatie in april 2021. In september knoopten ze aan elkaar en maakten ze gezamenlijke social media accounts aan om hun leven samen te documenteren. De kinderen van Cheryl hadden echter een probleem met de verbintenis.

Cheryl zei: “Ik heb zeven kinderen, maar ik zie er maar één, omdat de anderen onze relatie niet steunen. Het doet me pijn, het doet me veel pijn. “Ze waren mijn hele leven en opeens wilde ik getrouwd zijn met iemand op wie ik verliefd was geworden en daar stonden ze niet achter. Ik heb 18 kleinkinderen en ik zie er maar drie.”

eerste kind
Beeld: Instagram

Eerste kind

Nu heeft het stel aangekondigd dat ze een draagmoeder hebben gevonden en een eigen baby aan hun gezin toevoegen. Cheryl deelde een TikTok-video op haar Instagram-pagina, waarop te zien is hoe ze beelden van de sonogram omhoog houdt. Ze richt zich ook tot een aantal van haar critici met een videobijschrift: “Je bent te oud om een gezin te stichten”, terwijl ze mimeded: “Het kan me geen f**k schelen, ik heb een besluit genomen”. Het stel heeft zich ook uitgelaten over hoe blij ze zijn dat ze een kind in hun huwelijk mogen verwelkomen.

Cheryl zei: “Het was een geweldig gevoel om erachter te komen dat we een baby zouden krijgen. We kunnen onze eigen familie beginnen. Ik ben nu nog nooit zo gelukkig geweest. Het zal ons gezin zoveel gelukkiger maken omdat we onvoorwaardelijk van de baby zullen houden.” Quran voegde eraan toe: “Ik huilde tranen van geluk toen ik het hoorde. Dit wordt mijn allereerste kind. Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld, behalve toen ik met Cheryl trouwde. “Meisje of jongen, het maakt niet uit. Ik krijg een baby en we beginnen ons leven samen. Ook al zal Cheryl niet de biologische moeder zijn, bloed maakt je nog geen familie en ze zal de beste moeder zijn.”

Terwijl veel mensen het koppel feliciteerden, waren anderen kritischer over hun verbintenis vanwege het leeftijdsverschil van 37 jaar tussen hen. Alleen de tijd zal leren of de familie weer bij elkaar kan komen na de geboorte van het kind van Cheryl en Quran.

Check ook:

52-jarige oma die eruit ziet als ’20-jarige studente’ vertelt haar geheim

You May Also Like