Connect with us

Hi, what are you looking for?

Instagram

Nederlandse ’30 McBurger Cheesehack’ gaat wereldwijd viral: ‘What is wrong with you?!’

Nederlandse '30 McBurger Cheesehack' gaat wereldwijd viral: 'What is wrong with you?!'
Beeld: Instagram Hangoverfoodz

Heb je ooit zoveel cheese op je burger willen gooien dat het bijna crimineel wordt? Welkom bij de ’30 McBurger Cheesehack’ uit Nederland, een creatie die wereldwijd viral ging, en niet per se om de beste redenen. Deze massieve kaas-en-burger constructie heeft reacties losgemaakt van “That’s gross” tot “What is wrong with you?!”, en alles daartussenin. Is dit het toppunt van hangoverfoodz, of een culinaire misstap die je vrienden voor altijd weg zou jagen?

Een recept voor discussie

Als je dacht dat je alles had gezien, denk dan nog eens na. Deze burgerhack neemt fast food naar een extreem niveau door een hele lading burgers in één gigantische, kaasovergoten schotel te veranderen. Maar wat begon als een experiment is uitgelopen op een wereldwijde discussie. De reacties op deze cheesy creatie variëren sterk. Sommigen vragen zich af wat het punt is van zo’n gerecht, terwijl anderen het bestempelen als het ultieme comfort food. Het is duidelijk dat deze burgerhack de gemoederen flink heeft doen oplaaien.

Nederlandse '30 McBurger Cheesehack' gaat wereldwijd viral: 'What is wrong with you?!'
Beeld: Instagram Hangoverfoodz

Culinaire Crisis?

Terwijl sommigen de ’30 McBurger Cheesehack’ als een innovatieve draai aan de klassieke hamburger zien, zijn er velen die er niet aan moeten denken. De beelden van de gesmolten kaas die rijkelijk over de gestapelde burgers wordt gegoten, hebben sommige foodies in extase gebracht en anderen diep geschokt. Deze viral sensatie laat zien hoe ver we bereid zijn te gaan in onze liefde voor fastfood. Het roept vragen op over onze grenzen van smaak en gezondheid. Is er een punt waarop het te veel wordt, of is de sky the limit als het om comfort food gaat?

Burgerliefde of Burgerwaanzin?

De ’30 McBurger Cheesehack’ heeft zeker wat stof doen opwaaien. Of je het nu ziet als een heerlijke guilty pleasure of een stap te ver in de fastfood cultuur, één ding is zeker: het heeft ons allemaal aan het praten (en sommigen aan het gaggen) gekregen.

Zou jij het aandurven om de ’30 McBurger Cheesehack’ te serveren op je volgende feestje? Of is dit een culinaire clownact die je liever aan je voorbij laat gaan?

Check ook:

You May Also Like