Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Enorme 20-persoons tent groter dan studio appartement nu te koop

Enorme 20-persoons tent groter dan studio appartement nu te koop
Beeld: TikTok

Op TikTok zijn veel mensen jaloers nadat een vrouw haar enorme 20-persoons tent liet zien, waarbij sommigen het enorme ding vergelijken met een ‘penthouse’ in plaats van een tent. Bekijk de beelden hieronder:

@arianalee99

I saw this tent on tiktok and had to get it !

♬ Send Me on My Way – Vibe Street

20-persoons tent

Enorme 20-persoons tent

Ariana Lee uit de VS, die op TikTok te vinden is onder de naam @arianalee99 deelde een filmpje waarop ze samen met haar vrienden de enorme tent van 279 m² opzette, in de aanloop naar een kampeertrip.

De “Ozark Trail Hazel Creek” tent is voorlopig alleen nog verkrijgbaar via Wallmart in de VS. Het heeft vijf aparte ‘kamers’, die ieder groot genoeg zijn om een queensize matras in te plaatsen. Hij heeft ook 13 ‘ramen’, waardoor er veel licht in de tent valt, en hij heeft genoeg USB ingangen om al je telefoon op te laden.

Perfecte tent voor op vakantie of festival

Ariana’s volgers waren erg onder de indruk nadat ze de video had gedeeld, waarbij één persoon schreef: “Ik zou daar echt in willen wonen. Het is net een huis.

Een ander grapte: “Is dit een huis of een appartement met drie slaapkamers?“, waarop een andere reageerde  “Dat is gewoon een penthouse.

20-persoons tent

20 personen tent te koop online

Deze gigantische tent kost 379 dollar (ongeveer 317 euro), maar als je genoeg vrienden heb kun je wellicht de kosten splitsen met een aantal tikkies.

Helaas wordt de tent momenteel nog niet geleverd in Nederland. Hij is echter wel beschikbaar via de webshop van Walmart via deze link. Dus als je wat vrienden in de VS heb en bereid ben om wat extra verzendkosten te betalen kan jij ook deze zomer genieten van dit luxe partytent.

20 persoons tent
Beeld: eBay

Wat krijg je allemaal voor die prijs?

De beschrijving van de tent luidt als volgt:  “De The Ozark Trail Hazel Creek 20-persoons tent met schermruimte is een kasteel in de wildernis.

Deze kampeertent heeft 27.9m² leefruimte met ruimteverdelers om 5 privékamers te creëren; elke kamer heeft een eigen deur voor gemakkelijke toegang.

Deze tent biedt comfortabel plaats aan 6 queensize luchtbedden of aan 20 personen in slaapzakken. De centrale hoogte van 84 cm zorgt ervoor dat lange vrienden rechtop in de tent kunnen staan.

Het gaasdak en de 13 ramen zorgen voor veel dwarsventilatie. Vier e-poorten zorgen ervoor dat iedereen aangesloten kan blijven op het lichtnet. Opbergzakken en een opbergvak houden kleine spullen binnen handbereik.

Geniet van het kijken naar de kinderen die smores maken vanuit het comfort van de schermkamer.

De tent heeft een hoop lovende kritieken van letterlijk gelukkige kampeerders, waarbij één persoon schrijft: “Dit ding is groter dan mijn huis! Het voelt als een vakantiehuisje!

Ik zou deze tent aan iedereen aanraden! Het verpakt super mooi in een kleine draagtas, en opent eenvoudig in een gigantisch uitje, voor de hele familie en zelfs een paar vrienden.

Past bij alle behoeften, grote partytent, of familiebijeenkomst.

De schermkamer is geweldig, vooral voor regenachtige dagen als je niet buiten kunt zijn.”

Check ook:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like