Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

20 lachwekkende vriendjes en echtgenoten die nooit tekortschieten in het laten lachen van hun partners

Zoals we eerder al zeiden zijn we oprecht van mening dat een goed gevoel voor humor een van de belangrijkste dingen is om naar te zoeken in een partner en heel wat mensen bleken het met ons eens te zijn, dus hadden we geen andere keus dan nog meer van deze hilarische en hartverwarmende dingen, die de echtgenoten en vriendjes van internet hebben gedaan om hun partners te vermaken en te plagen, voor je op een rijtje te zetten.

Nogeens leuke afbeeldingen

Scroll naar beneden voor de beste foto’s en we hopen dat je ook deze keer niet bent vergeten om aantekeningen te maken. Zien we je binnenkort ook zo een foto maken? Haha. Check hieronder waarover we het hebben.

1. Ik vroeg mijn vrouw wat ze wilde voor haar verjaardag, en ze zei: “Kattenspullen.” Ik denk dat ik het genageld heb

2. Mijn man heeft voor Summerween een Mel-O-Lantern voor me gemaakt

3. Iedereen rent tegen ons tuinraam aan, dus heb ik dit bord gemaakt. Mijn vrouw zegt dat niemand het zal krijgen

4. Dit is hoe ik mijn vriendin graag aan het lachen maak

5. Mijn man heeft me een boeket champignons gegeven voor Moederdag

6. Mijn man heeft me goed gepakt met een rat die hij heeft gemaakt door zijn haar te knippen

7. Blijkbaar is dit wat mijn man met onze kat doet als ik niet thuis ben.

8. Mijn zoon was echt opgewonden toen mijn vrouw en ik instemden met een Halloween met Pokemon-thema totdat hij mijn kostuum zag

9. Ik heb deze make-uphouder gekocht bij een kringloopwinkel. Mijn naam is niet Hannah. Ik vroeg mijn man of hij de naam op de een of andere manier kon verbergen. Dit was zijn idee van een miljoen dollar

10. De ondersteuningsgroep “Mijn vrouw/vriendin heeft me naar het winkelcentrum laten gaan” is aan de gang

11. Vandaag verwelkomde ik mijn eerste kind op de wereld. Hier is een foto waarop ik wakker word nadat ik flauwviel in de OK.

12. Mijn man betoverde mijn zonnebloemen

13. Misschien merkt hij niet dat ze weg zijn

14. Mijn man, dochter en opossum erop uit voor een ritje

15. Mijn vrouw stond erop dat we kerstspullen gingen ophangen. Ze waardeerde het niet dat ik dit in het geheim plaatste terwijl ze aan het werk was.

16. Mijn vrouw heeft eindelijk ontdekt waar ik mijn bevroren snickers heb gehaald

17. Wanneer je de man voor het konijn laat zorgen

18. Mijn vriend vroeg me of ik iets uit de winkel wilde, dus ik zei gekscherend: “Ja, een auto” en hij komt hiermee terug.

19. Dus mijn vriend krijgt bijen in de lente. Het is februari. Ik denk dat hij een beetje opgewonden is.

Check ook: 14 KOPPELS WAAR JE PLAATSVERVANGENDE SCHAAMTE VAN KRIJGT

Bron & beeld: boredpanda

You May Also Like