Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mensen gaan los na beelden Peter Gillis op terras met onbekende dame: ‘Is dat Nicolleke..?!’

Mensen gaan los na beelden Peter Gillis op terras met onbekende dame: 'Is dat Nicolleke..?!'
Beeld: Showmag

Het lijkt erop dat er opnieuw ophef is ontstaan rondom Peter Gillis, bekend van realityserie ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’. Er zijn recentelijk beelden opgedoken waarop hij op een terras te zien is in het gezelschap van een onbekende dame. Dit heeft de nieuwsgierigheid van velen gewekt, aangezien er speculaties zijn dat deze mysterieuze vrouw wellicht Nicolleke betreft, met wie Peter Gillis eerder in de media in verband werd gebracht. De beelden hebben de gemoederen flink beziggehouden en hebben de vraag opgeroepen of er wellicht meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.

Peter Gillis op terras met onbekende dame?

Het is een vraag die veel nieuwsgierige blikken heeft getrokken en tot de nodige speculaties heeft geleid: met wie zit Peter Gillis daar aan dat mysterieuze tafeltje? De bekende Nederlandse televisiepersoonlijkheid en eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken heeft altijd de schijnwerpers op zich gericht, of het nu om zijn zakelijke ondernemingen of zijn persoonlijke leven gaat. Onlangs dook er echter een foto op waarop Peter Gillis gezellig aan tafel zit met een raadselachtige metgezel, en de geruchtenmolen begon direct te draaien. Wie is deze mysterieuze persoon en wat heeft ze te maken met de wereld van Peter Gillis? In deze inleiding duiken we in dit intrigerende verhaal en proberen we de puzzelstukjes van deze onverwachte ontmoeting in elkaar te passen.

Mensen gaan los na beelden Peter Gillis op terras met onbekende dame: 'Is dat Nicolleke..?!'
Beeld: Instagram Nicol Kremers

Lekker handig met je bolide!

Het lijkt erop dat Peter, bekend van zijn luxe levensstijl en dure auto’s, onlangs de aandacht trok van nieuwsgierige omstanders. Vorig jaar investeerde Peter in een glanzende Ferrari 812 GTS met een krachtige V12-motor, die volgens Google bijna een half miljoen euro kost. Deze extravagante aankoop trekt steevast de blikken van voorbijgangers, vooral jonge enthousiastelingen met een passie voor dure auto’s, die snel hun smartphones tevoorschijn halen om video’s en foto’s te maken van Peter’s bolide. Echter, in een recent opgedoken filmpje van afgelopen juni, roept de aanwezigheid van een mysterieuze dame vragen op bij de kijkers. Terwijl Peter elegant uitstapt en zijn auto van dichtbij wordt vastgelegd, lijkt de dame naast hem niet Wendy, zijn huidige vriendin, te zijn. Sommige speculeren zelfs dat het Nicolleke zou kunnen zijn. Zijn er liefdesperikelen in de wereld van Peter?

De beelden vertellen meer:

Check ook:

You May Also Like