Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

20-jarige artieste roept op tot streamen van haar muziek: ‘9 tot 5-baan is niks voor mij’

20-Jarige Artieste Roept Op tot Streamen van Haar Muziek: Weigert '9 tot 5' Baan
Beeld: Instagram Zoe Wynns

Een 20-jarige artieste roept op tot het streamen van haar muziek op sociale media. Ze verklaart dat ze niet geschikt is voor een reguliere 9-tot-5-baan. Haar oproep heeft voor verdeelde meningen gezorgd.

Zoe Wynns

Zoe Wynns, een ambitieuze muzikante, nam haar toevlucht tot Instagram om haar standpunt duidelijk te maken. “Ik weet dat dit verwend klinkt, maar ik denk fysiek gezien niet dat ik een gewone baan kan doen. Als ik meer dan drie niet-creatieve taken op een dag moet doen, begin ik al te huilen. Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn hele leven lang acht uur per dag iets doe wat me niet ligt. Muziek is mijn enige optie, dit moet werken.”

20-Jarige Artieste Roept Op

De post van Zoe heeft voor flink wat opschudding gezorgd op sociale media. Sommige gebruikers noemen haar houding verwend en kortzichtig, terwijl anderen haar passie voor kunst en creativiteit juist prijzen. Een Instagram-gebruiker schreef: “Niet iedereen heeft het geluk geboren te worden met een zilveren lepel in de mond.” Een ander voegde toe: “Ze heeft het recht haar dromen na te jagen, maar het leven draait niet altijd om wat we willen.”

20-Jarige Artieste Roept Op
Beeld: Instagram Zoe Wynns

Ondersteuning en Kritiek

Sommige volgers steunen Zoe’s streven naar een creatieve carrière. Een gebruiker zei: “We zijn hier om te creëren en te ontdekken, niet alleen om te werken en te slapen.” Anderen bekritiseren haar voor het niet accepteren van een normale baan. Een commentator merkte op: “De realiteit is dat niet iedereen de luxe heeft om hun passie te volgen zonder een vaste baan.”

Zoe’s Antwoord op de Kritiek

In een reactie op de kritiek zei Zoe: “Ik wil me verontschuldigen als ik iemand heb beledigd. Ik ben me bewust van mijn privileges, maar ik werk ook hard voor mijn dromen. Het gaat niet om de uren, maar om het creëren van een leven waar ik mijn passie voor muziek en schrijven kan volgen. Zoe Wynns staat op een kruispunt, vastbesloten om haar artistieke carrière na te jagen, ondanks de uitdagingen en verdeeldheid die haar keuze met zich meebrengt. Haar verhaal is een spiegelbeeld van de dilemma’s waarmee veel jonge creatievelingen worden geconfronteerd in hun zoektocht naar zowel persoonlijke voldoening als financiële stabiliteit.

Check ook:

https://sgxl.nl/eerste-fulltime-baan-tiktoker-tranen-met-tuiten/

You May Also Like