Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Influencer in tranen nadat ze eerste ‘9 tot 5’ werkdag van haar leven achter de rug heeft

Eerste fulltime baan laat TikToker tranen met tuiten huilen
Beeld: TikTok brielleybelly123

Oh, de zoetheid van het volwassen worden! Wie houdt er niet van om plotseling te ontdekken dat het echte leven niet is als een aflevering van “Friends” of “Gossip Girl”? Ah ja, we hebben het allemaal voorbij zien komen: die sprankelende ogen van jongvolwassenen vol hoop en dromen, vers uit de klaslokalen, vastbesloten om de wereld te veroveren met hun net verworven kennis en die pittige universiteitsdiploma’s. Nou, voor onze dappere avonturier, Brielle, was het alsof ze een onaangekondigd ritje nam in de achtbaan genaamd ‘Eerste Fulltime Baan’. 

Eerste fulltime baan

Stel je voor, denkend dat de dagelijkse pendelrit net zo glamoureus zou zijn als in films, realiseerde Brielle zich dat het meer leek op een ongewenste episode van “Survivor” – maar dan zonder de prijzen. En oh, die vroege ochtenden! Want wie wil er niet om half 8 opstaan om voor negen uur ergens te zijn en vervolgens om kwart over zes als een zombie thuiskomen? Zoals Brielle treffend op TikTok deelde – het platform waar alle diepe levensvragen van de millennial tegenwoordig worden gepost – is het niet altijd rozengeur en maneschijn in de echte wereld. En nee, we hebben het hier niet over haar ochtendlatte routine of de avocadotoast die ze miste. Ze had een diepgaand existentieel dilemma: “Hoe kan ik überhaupt een sociaal leven hebben? Moet ik nu echt mijn kat meenemen op date omdat ik geen tijd heb om mensen te ontmoeten?” 

Een punt

Nu, voordat je denkt dat dit allemaal gewoon een ‘millennial dingetje’ is, heeft Brielle ook een punt. Een dag van bijna 12 uur met werk en pendelen kan de beste van ons veranderen in couch potatoes die hun avondeten bestellen en dromen van de volgende aflevering op Netflix. En laat ons je vertellen, een avondmaal in de magnetron bereiden is niet het toppunt van culinaire prestaties. Maar wacht, er is nog meer! Na haar emotionele uitspatting op TikTok lichtte Brielle in een interview toe dat ze wilde benadrukken dat lang werken en reizen niet gelijk staat aan daadwerkelijke productiviteit. En ja, daar heeft ze een punt. Applaus voor Brielle voor het aansnijden van deze kwestie. Dus voor al diegenen die het nodig vonden om hun twee centen te geven onder haar video: misschien moeten we allemaal eens een stap terug doen en nadenken over wat echte productiviteit betekent.

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound – BRIELLE

Check ook: TikToker doet boekje open over BN’er: “Wilde met mij naar bed toen ik 17 was”

Bron: Daily Mail