Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

10 dingen die we niet meer eten en drinken

25040_5_6458_foto1_0

Hoe verslaafd waren we aan deze producten? Het was ZO lekker en we kwamen elke dag bij moeders zeuren voor dat éne lekkere snoepje of drankje. En toen…. Toen groeide we op en waren we dat lekkers spontaan vergeten. Waarom, WAAROM?! Hier dus 10 random favoriete producten van vroegah.
 

 1. Het snoephorloge was geweldig! We deden dit om onze pols en aten vervolgens de snoepjes van onze armen af. Als je het opat zonder het om je arm te doen was je niet écht niet cool..

  Bron: Annekeszoetwaren.nl
   
 2. De Lange Jan had iedereen vroeger in huis. Was altijd lekkah, nooit wat mis mee.. Maar waar is tie nu gebleven? Okee, het is misschien een beetje kinderachtig maar o zo smakelijk!
  Bron: Ohmyfoodness.nl
   
 3. Een van de favoriete snoepjes volgens velen! Dummy’s kon je in één keer achterover gooien in je mond of expres heel langzaam doen en het er stuk voor stuk uitpakken. 
  Bron: Tuf-tuf.nl
   
 4. De zure lollies zijn ook een mooie herinnering. We moesten wel altijd even de ogen dichtknijpen als we het in onze mond deden, maar dat maakte niet uit. Mams ook blij, want deze waren een stuk goedkoper dan de lolly’s van Chupa Chups.

  Bron: I59.tinypic.com
   
 5. We hadden eindelijk genoeg centjes bij elkaar gespaard om een Jawbreaker van de Jamin te kopen! We hadden ook nog keuze uit veel smaken. Vriendjes waren ook altijd zo jaloers als jij lekker van je dure snoepjes aan het genieten was
  Bron: Files.wordpress.com
   
 6. Mega bellen blazen met Bubblicious bubble gum en maar hopen dat het niet uit elkaar spatte in je gezicht, of nog erger, in je haar! Wel altijd een nadeeltje dat ze na 1 minuut geen smaak meer hadden

  Bron: blogs.courier-journal.com
   
 7. We waren verslaafd aan kauwgomballen en daarom ook aan deze ijsjes met ogen van kauwgomballen. Het liefste aten we deze als eerste op!

  Bron: Media.tumblr.com
   
 8. Het favoriete kinderdrankje dat iedereen in huis had. Capri-Sun

  Bron: Cafes-storme.be
   
 9. De Fantasmikos van Nestlé waren zo geweldig omdat er wel 5 ijsjes in het zakje zaten. Konden we extra lang mee doen en het had ook nog van die leuke kleurtjes.. Hebbon!

  Bron: Media-cache-ec0.pinimg.com
   
 10. Misschien ook wel één van de favoriete drankjes. De veel te zoete Wicky! Het liefst hadden we ‘em in de smaak aardbei!

  Bron: www.dbod.nl

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like