Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Seksend Zweeds stel met varkensmaskers en lasers veroorzaakt onrust

pokemon-go-pig-masks-elite-daily

Er speelde zich een nogal bijzonder tafereel af in een klein Zweeds dorpje genaamd Insjön met maar 2000 inwoners. Twee tieners die ’s avonds Pokémon Go aan het spelen waren kregen de schrik van hun leven. Niet omdat ze een Blastoise of een Mew eindelijk konden vangen, maar omdat ze ineens een man en een vrouw met varkensmaskers op tegenkwamen.  

Alsof de maskers nog niet eng genoeg waren, begonnen de gemaskerde man en vrouw te gillen en schenen met groene lasterstralen naar de tieners. Een straal kwam in het gezicht van de jongens terecht die hevig geschrokken naar huis renden. Maar het gemaskerde stel was nog niet klaar met hun vreemde acties. Later die dag werden de twee namelijk seksens gespot naast het waterrad van het Zweedse dorp. De twee droegen shirts met daarop gedrukt ‘koning’ en koningin’. 

Het stel veroorzaakte zoveel onrust dat er een file ontstond op de naastgelegen snelweg. De Zweedse politie vond het natuurlijk tijd om in te grijpen, want seks in het openbaar én schijnen met laserlicht zijn verboden. Lasers kunnen namelijk oogschade veroorzaken. Maar helaas voor de politie zijn ze nog steeds op zoek, want het stel én hun maskers zijn nog steeds spoorloos…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like