Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Zorgen over Maan’s welzijn: een nieuwe “Britney” in opkomst?

Zorgen over Maan's welzijn: een nieuwe "Britney" in opkomst?
Beeld: Instagram Maan

In de wereld van entertainment ontstaan soms parallellen die de aandacht trekken en zorgen baren. Recentelijk zijn er bezorgdheden gerezen over de Nederlandse zangeres Maan, met als vraag: wordt zij de “Britney Spears van de Lage Landen”? Vergelijkingen tussen Maan en de beroemde Amerikaanse popster Britney Spears zijn naar voren gekomen, waardoor velen zich afvragen of Maan een soortgelijk traject zal volgen als Britney. Deze bezorgdheid heeft de aandacht getrokken van zowel fans als media, en werpt een nieuw licht op de uitdagingen en druk waarmee artiesten in de schijnwerpers te maken krijgen.

Maan zegt al haar optredens af in 2024

Volgens Yvonne Coldeweijer, beter bekend als de “juicekoningin,” heeft Maan te maken met wat zij vermoedt als ‘een soort van burn-out’. Dit nieuws is des te opmerkelijker omdat een organisatiespion recentelijk contact heeft opgenomen met het gerenommeerde boekingsbureau Mojo, in een poging om Maan te boeken voor optredens in 2024. Tot hun verbazing en die van velen, bleek echter dat alle optredens van Maan voor het gehele jaar 2024 waren geannuleerd. De boeker van Mojo bevestigde dit ontnuchterende nieuws en verklaarde dat Maan gedurende het hele jaar 2024 niet op het podium zal staan. Wat nog meer intrigeert, is dat Maan zelf nog niets naar buiten heeft gebracht over deze opmerkelijke wending in haar carrière.

Zorgen over Maan’s welzijn

De aanwezigheid van Maan tijdens de Q-Music Awards in de Ahoy Rotterdam veroorzaakte ophef toen ze plotseling verscheen met een nieuwe look. Echter, Yvonne Coldeweijer deelde enkele foto’s waarop Maan minder charmant leek afgebeeld. Hoewel het normaal is dat niet iedereen er altijd op zijn best uitziet op een foto, lijkt de combinatie van deze beelden en eerdere roddels de bezorgdheid onder fans en volgers te vergroten. Deze zorgen zijn vooral merkbaar wanneer men de beelden van de Q-Music Awards in ogenschouw neemt.

Zorgen over Maan's welzijn: een nieuwe "Britney" in opkomst?
Beeld: Skoften
Zorgen over Maan's welzijn: een nieuwe "Britney" in opkomst?
Beeld: Skoften

Check ook: MAAN BESCHIKT OVER “HYPNOSETECHNIEKEN” OM MANNEN TE TREKKEN

You May Also Like