Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vriend die hele dag op zolder zit te gamen laat werkende vriendin verhongeren

Zoldergamer Wordt Redder in de Hongernood

In het hart van het huis, verstopt op de zolderkamer, bevindt zich de ultieme game-oase. Hier zit onze zoldergamer, laten we hem ‘Game-Guru Gary’ noemen, ondergedompeld in de digitale werelden van oneindige avonturen. Echter, op de sporen van het dagelijkse leven, in een trein ergens tussen Apeldoorn en Enschede, voert zijn vriendin, laten we haar ‘Treinreizende Tessa’ noemen, haar eigen strijd tegen een veel reëlere vijand: een knorrende maag.

Zoldergamer wordt held

De middag was overgegaan in avond en ‘Treinreizende Tessa’s’ verwachtingen van een voedzame maaltijd hingen in de lucht, zwaarder dan de duizeligheid veroorzaakt door de honger. Een simpel berichtje, verzonden met de hoop op een thuisgekookt wonder, bleek een wake-up call voor onze zoldergamer. Het was tijd om zijn innerlijke held te ontketenen, van gamer naar keukenheld. ‘Game-Guru Gary’, eenmaal bewust van de culinaire noodzaak, pauzeerde zijn spel. Het was tijd om zijn vaardigheden uit te breiden van virtuele quests naar de kunst van het koken. Hij ging de uitdaging aan om iets gezonds op tafel te toveren en de honger van zijn geliefde te stillen.

Thais eten? 

Onze zoldergamer verlangt naar de rijke smaken van Thais eten, zich niet volledig bewust van de hilarische, maar potentieel onaangename waarheid die iedere liefhebber van kruidig eten vreest: de roekeloze keuze van avond kan leiden tot een onrustige morgen. Thuis wordt hij gewaarschuwd door zijn partner, die zich ontpopt als een wijze raadgever, met een knipoog naar de gevreesde ‘kringspierloterij’, een grappige doch serieuze benaming voor de mogelijke spijsverteringsoorlog die na de maaltijd kan losbarsten.

Check hieronder het gesprek van onze zoldergamer en zijn vriendin, haha:

Zoldergamer Wordt Redder in de Hongernood 1

2

Zoldergamer Wordt Redder in de Hongernood 2

3

Zoldergamer Wordt Redder in de Hongernood 3

4

Zoldergamer Wordt Redder in de Hongernood 4

5

Zoldergamer Wordt Redder in de Hongernood 5

6

Zoldergamer Wordt Redder in de Hongernood 6

Check ook:

You May Also Like