Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Zevenkamper Georgia Ellenwood kan zeker tegen de kou

Georgia Ellenwood

Wij hebben in Nederland ‘onze’ Jutta Leerdam, maar in Canada hoeven ze ook niet te klagen. De prachtige Olympische atlete Georgia Ellenwood doet het niet alleen op sportgebied goed, maar als het gaat om looks is ze ook helemaal binnen. Georgia die actief was op de Olympische zomerspelen lijkt ook helemaal capabel te zijn voor de winterspelen. Op instagram is ze te zien met slechts een T-shirt aan, terwijl het heeft gesneeuwd.

Georgia Ellenwood

Georgia Ellenwood

In 2013 studeerde Georgia Ellenwood af van de Langley Secondary School. In 2016 vertegenwoordigde Georgia Canada op de Wereldkampioenschappen Indoor, waar ze op de tiende plaats eindigde. Daarnaast doet ze ook mee aan de Olympische Zomerspelen. Haar grootste succes waar ze zeker trots op is, is dat ze in 2018 gekroond werd als beste zevenkamper van Canada.  

Haar Instagram

Op Instagram trekt ze ook behoorlijk wat aandacht en jij en ik weten precies hoe dat komt. Zo geeft ze haar volgers ook een kijkje in het leven van een topsporter en hoe ze haar lichaam in conditie houd dat betekent dus dat ze regelmatig squats, push-ups en andere oefeningen moet doen. Daarnaast kan de topsporter zeker tegen de kou. Ze heeft intussen duizenden volgers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like