Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Yolanthe en Donny Roelvink zoenend op festival gespot’

donny roelvink yolanthe

Laatst verschenen er diverse geruchten dat Donny Roelvink en Janice Blok uit elkaar zouden zijn en dat hij is gespot met Yolanthe Cabau. Daar lijkt het inmiddels heel erg sterk op, want ze zijn nu ook heel intiem op een festival gezien…

Donny Roelvink en Janice Blok of Yolanthe Cabau?

En natuurlijk; niemand minder dan Yvonne Coldeweijer komt met deze geruchten aanzetten. Zij heeft namelijk via haar bronnen vernomen dat Donny Roelvink en Yolanthe zoenend zijn gespot op het PIV Record Festival. Misschien dat je het al een beetje zag aankomen, want Donny en Yolanthe gaan al een tijdje wat flirterig met elkaar om. En dat terwijl Janice beweert dat zij en Donny nog samen zijn… Pijnlijk wel. 
 

Beelden van de zoen

Nu vraag je je natuurlijk af: zijn er beelden van de twee zoenend?! Die zijn er volgens Yvonne zeker, maar de foto mag nog niet (!) op het wereldwijde web verspreid worden. We laten het zo snel mogelijk weten als de foto(‘s) wel op internet staan! Anyway: zouden de 23-jarige Donny en de 36-jarige Yolanthe samen zijn? Fingers crossed dat het snel duidelijk wordt! Yvonne zei er het volgende over op haar Insta stories:

En hier zou het om gaan…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like