Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Zweedse agent verricht naakt een arrestatie in sauna

sauna2

Als politieagent mag je overal en altijd gebruikmaken van je bijzondere bevoegdheden. Je blijft tenslotte ook in je vrije tijd een handhaver van de wet. Alleen kan dit in sommige gevallen voor bijzondere situaties zorgen. Zo zou een politieagent uit Stockholm op zijn vrije zaterdag ‘naakt’ een voortvluchtige man hebben opgepakt in de sauna.

De agent was die dag naar de sauna gegaan om te ontspannen van al het harde werk, maar toen hij hier eenmaal was herkende hij een man die door de politie werd gezocht. Christoffer Bohman, politiechef van het stadsdeel Rinkeby in Stockholm vertelt: “Door een toevallige samenloop van omstandigheden zagen de twee elkaar in de sauna. Het is gemakkelijker om in actie te komen als je je collega’s bij je hebt en je de juiste uitrusting draagt. Dit was zo naakt als maar kon.”

De agent, die op dat moment geen kleding droeg, herkende de eveneens naakte man direct en greep in. De gezochte man was voortvluchtig nadat hij hoorde dat hij een gevangenisstraf opgelegd had gekregen. Hij stond bekend als ‘potentieel gevaarlijk’ omdat hij een poging had gedaan een ambtenaar aan te vallen. Op Facebook liet de politie van Rinkeby weten: “We zijn overal, zelfs als je ons niet ziet, zijn we er.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like